Mădălina Ghenea, ședință foto îndrăzneață. Cum au reacționat fanii

Mădălina Ghenea a atras toată atenția după ce a împărtășit imagini inedite de la o ședință foto îndrăzneață.

Mădălina Ghenea, ședință foto îndrăzneață. Cum au reacționat fanii

Mădălina Ghenea a captat atenția cu cel mai recent clip video postat pe Instagram. Actrița în vârstă de 36 de ani, care e cunoscută pentru activitatea sa în industria filmului, are și o carieră ca fotomodel. De-a lungul timpului, ea a participat la numeroase campanii și ședințe foto pentru case de modă renumite, branduri de haine, bijuterii și, mai recent, a devenit imaginea unui brand de lenjerie intimă.

Mădălina Ghenea, imagini inedite de la ședința foto

În magazinele din întreaga Italie, Mădălina Ghenea apare purtând produsele brand-ului respectiv, care i se potrivesc perfect. De data aceasta, pe Instagram, unde are peste un milion de urmăritori, actrița a distribuit un clip video de la o ședință foto recentă.

Îmbrăcată în lenjerie intimă cu imprimeu de leopard, transparentă în zona decolteului, Mădălina Ghenea a emnat eleganță și grandoare în timp ce se deplasa cu grație în fața camerelor de filmat, captivând atenția fanilor săi.

„Ești incredibilă”, „Fiecare gest pe care îl faci poartă o senzualitate fără efort care este absolut fermecătoare”, i-au scris fanii pe Instagram Mădălinei Ghenea, care apare ipostaze senzuale în ședința foto de pe balconul unui bloc din Italia.

Mădălina Ghenea, cunoscută atât ca actriță, cât și ca model, a atras atenția la nivel global prin succesul său în cariera desfășurată în Italia, unde a avut roluri semnificative în diverse producții și a colaborat cu diferite branduri. Vedeta este recunoscută ca fiind una dintre cele mai talentate actrițe din Italia. 

Actrița, surprinsă într-o ipostază neașteptată

Vedeta a părăsit România în urmă cu ceva ani și s-a stabilit în Italia, unde locuiește alături de fiica sa, Charlotte. De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea și-a consolidat reputația ca un nume de referință în industria filmului italian și a devenit cunoscută la nivel internațional.

Mădălina Ghenea postează adesea imagini în mediul online de la campaniile publicitare pe care le realizează din diverse colțuri ale lumii. Recent, actrița și-a surprins publicul cu imagini inedite de la o ședință foto, fiind fotografiată într-o ipostază neașteptată.

Îmbrăcată într-o rochie albă superbă și cu un voal așezat atent în părul său, Mădălina Ghenea s-a afișat în ipostaza de mireasă. Modelul le-a oferit internauților o privire de ansamblu asupra campaniei pe care o realiza împreună cu un fotograf. Aceasta a făcut și o glumă, susținând că a spus marele da, însă se referea la munca sa.

„Am spus ‘da'”, a scris Mădălina Ghenea pe o fotografie postată la InstaStory.Muncii”, a continuat ea.

sursa: Instagram

Mădălina Ghenea are toate motivele să fie mândră de cariera ei în actorie, care este în plină ascensiune. Actrița a acceptat cu brațele deschise un nou proiect de anvergură. 

Variety a anunțat recent faptul că Mădălina Ghenea a fost distribuită într-o franciză de acțiune și aventură, fiind vorba despre The Lost Book of Creation. Proiectul este plănuit să fie compus din trei filme, iar prima peliculă este regizată de Roel Reine și scenariul este semnat de Matt Hookings, care va avea și rolul principal. Publicația mai notează că Mădălina Ghenea va mai juca alături de Bobby Lee și Eddie ‘The Beast Hall.

Citește și:
Alice Cavaleru, confesiuni oneste despre viața de mamă a doi copii: „De multe ori e copleșitor…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people