Mădălina Ghenea, imagini spectaculoase din insula Capri. Cum a fost fotografiată actrița

Mădălina Ghenea le-a împărtășit fanilor o serie de fotografii spectaculoase din Capri.

Mădălina Ghenea, imagini spectaculoase din insula Capri. Cum a fost fotografiată actrița

Mădălina Ghenea a realizat o ședință foto cel puțin spectaculoasă în insula Capri. Actrița le-a arătat și fanilor câteva cadre din locul idilic în care se relaxează. 

Pe Instagram, acolo unde Mădălina Ghenea are foarte mulți urmăritori, actrița a publicat fotografii din cadrul unei ședințe foto de pe insula Capri. În imagini, vedeta poartă un costum de baie format din două piese, într-o nuanță de galben aprins.

Variety a anunțat recent faptul că Mădălina Ghenea a fost distribuită într-o franciză de acțiune și aventură, fiind vorba despre The Lost Book of Creation. Proiectul este plănuit să fie compus din trei filme, iar prima peliculă este regizată de Roel Reine și scenariul este semnat de Matt Hookings, care va avea și rolul principal. Publicația mai notează că Mădălina Ghenea va mai juca alături de Bobby Lee și Eddie ‘The Beast Hall.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Filmul îi va surprinde pe arheologul Slade, jucat de Matt Hookings, și arheoloaga Eve, interpretată de Mădălina Ghenea, care sunt pe urmele Cărții Creației, care ar deține secretele universului, precum și răspunsuri cu privire la întrebări și curiozități legate de existența omenirii.

Filmările de la The Lost Book of Creation vor avea loc în Malta și în toată Europa și Orientul Mijlocul la sfârșitul verii.

Matt Hookings, scenaristul proiectului și cel care va interpreta unul dintre rolurile principale, a vorbit despre această franciză. 

„Sunt mai mult decât entuziasmat că vom reuși să aducem la viață prima parte a acestei francize, cu o echipă incredibilă, atât distribuția, cât și creativii din spatele camerei. The Lost Book of Creation este un omagiu pe care îl aduc filmelor clasice de aventură pe care ni le amintim și le iubim cu toții. Scenariul este plin de adrenalină, acțiune și iubire”, a spus Matt Hookings, conform Variety. 

Roel Reine a regizat numeroase producții, printre care Line of FireMichiel de Ruyter, HaloFistful of Vengeance și Redbad.

Mădălina Ghenea s-a remarcat pe plan internațional în Youth, în regia lui Paolo Sorrentino, având un rol cheie în film, al unei femei care deține informații esențiale pentru ancheta poliției. A jucat și în pelicula Urma, în regia lui Dorian Boguță, fiind primul rol într-un film românesc.

Mădălina Ghenea a bifat până acum nenumărate reușite în plan profesional. După apariția în House of Gucci, megaproducția lui Ridley Scott, în care a jucat alături de nume faimoase de la Hollywood, printre care Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek și Al Pacino, actrița a acceptat o altă provocare. Vedeta a avut oportunitatea de a juca în Deep Fear, un film în regia lui Marcus Adams, alături de Ed Westwick, cunoscut mai ales pentru rolul său, Chuck Bass, din celebrul serial Gossip Girl.

Citește și:
Anca Serea și-a retras fiica de la grădiniță. Care a fost motivul: „Este o opțiune personală…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people