Mădălina Ghenea explică de ce a dispărut o perioadă din social media: „Nu a fost ușor”

Mădălina Ghenea a dezvăluit motivul pentru care a dispărut o perioadă de pe rețelele de socializare.

Mădălina Ghenea explică de ce a dispărut o perioadă din social media: "Nu a fost ușor"

Mădălina Ghenea a fost absentă de pe Instagram în ultimele săptămâni, iar acum a explicat motivul dispariției sale și incidentul neplăcut care a urmat.

Mădălina Ghenea, despre dispariția din social media

Într-o perioadă recentă dificilă, actrița stabilită în Italia a făcut publică experiența sa recentă. Ea a revenit pe rețelele sociale după o pauză de câteva săptămâni, dezvăluind că i-a fost spart contul de Instagram, care are peste un milion de urmăritori.

„Îmi pare rău, dragilor, că am dispărut pentru o perioadă atât de lungă, dar am fost hack-uită. Nu a fost ușor să îmi recuperez pagina. Dragă haterilor! M-am întors, ce drăguț că vă regăsesc pe toți aici. Și eu vă iubesc!”, a transmis Mădălina Ghenea pe Instastory.

După incidentul neplăcut, Mădălina Ghenea a suferit și o accidentare vizibilă în zona frunții. Deși rana este destul de evidentă, actrița nu a oferit detalii despre modul în care s-a produs accidentul.

„Super. Singurul lucru care îmi lipsea era o tăietură pe frunte”, le-a povestit Mădălina Ghenea fanilor săi de pe Instagram.

sursa: Instagram

Actrița a trecut printr-un incident neplăcut

Actrița, cunoscută pentru activitatea sa frecventă pe rețelele de socializare, își ține fanii la curent cu evenimentele din viața ei. De curând, a dezvăluit prietenilor virtuali o experiență neplăcută trăită în aeroport. Mădălina Ghenea a povestit că a fost abuzată de un angajat al companiei aeriene cu care urma să călătorească, acesta având un comportament total neprofesional față de ea și copii.

„Acest bărbat m-a abuzat pe mine și pe copiii mei. M-a filmat pe mine și pe copiii mei. Mi-a spus că îmi va anula zborurile deși totul a fost plătit. Comportament complet nepotrivit față de 2 copii și o femeie. Prietenii mei au încercat să ajute și au fost și ei agresați cu injurii. Italieni, a spus, ce naiba vreți, a spus el.”, povestește Mădălina Ghenea.

Actrița a povestit că ea, împreună cu fiica și nepotul său, au fost copleșiți de situație și au început să plângă, iar în acel moment, angajatul companiei aeriene a reacționat râzând batjocoritor. Tensiunea s-a redus doar după ce Mădălina Ghenea a apelat la ajutorul poliției.

„Plângeam cu fiica mea și nepotul meu și el ne râdea în față, în momentul în care am fost la poliție a decis, în sfârșit, să ne lase să plecăm, după o oră plâns în fața casei de check-in.”, a mai spus Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea a primit în Florența un premiu important și și-a arătat mândria față de această reușită din viața ei. Actrița a fost distinsă în urma implicării de care a dat dovadă de-a lungul timpului în acțiuni cu scop nobil. La eveniment, vedeta a purtat o rochie din paiete, cu un umăr gol și cu o crăpătură adâncă pe un picior.

​”Sunt foarte fericită că am primit Premiul OSF, care a avut loc la Florența pe 5 iulie la Circolo Unificato dellEsercito. Vă mulțumesc, de asemenea, pentru minunata beretă militară. Un premiu care este binevenit pentru că înainte de a fi actriță sunt mamă. O mamă care își dorește ca copiii ei să poată trăi într-un mediu sigur și sănătos. Acest lucru este posibil doar cu angajamentul tuturor. Oricare ar fi meseria cuiva, fiecare trebuie să încerce să facă ceva și pentru cei din jurul lor. Mereu am ajutat mamele sau copiii nevoiași, este important să mergem dincolo de propriile noastre interese pentru a construi un prezent și a asigura un viitor mai bun pentru toți”, a transmis Mădălina Ghenea pe Instagram. 

Citește și:
Weekend la Veneția: cine a dominat covorul roșu al festivalului?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din people