Mădălina Ghenea, apariție uimitoare în Miami. Cum s-a fotografiat actrița la plajă

Mădălina Ghenea a atras atenția pe rețelele de socializare prin câteva imagini postate de pe plajele din Miami.

Mădălina Ghenea, apariție uimitoare în Miami. Cum s-a fotografiat actrița la plajă

Mădălina Ghenea, în vârstă de 35 de ani, a atras atenția fanilor săi de pe rețelele de socializare prin cele mai recente imagini postate. Actrița care locuiește în Italia de mai mulți ani, este acum implicată într-un proiect desfășurat în Miami, iar cu această ocazie, vedeta i-a uimit pe fani cu o apariție spectaculoasă.

Mădălina Ghenea, apariție provocatoare la Miami

Actrița, născută la Slatina, se bucură de o carieră înfloritoare. Vedeta are contracte și proiecte în diferite colțuri ale lumii și obișnuiește să călătorească foarte mult. Recent, pe pagina sa de Instagram, ea a publicat mai multe fotografii de pe plajele din Miami, unde s-ar afla pentru un proiect special. Mădălina a postat mai multe fotografii uimitoare de pe plajă, prin care a atras atenția internauților.

Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o ipostază foarte atrăgătoare, în timp ce purta un top stil corset negru, ce îi pune bustul în evidență, și o fustă mini roșie. Încălțată cu o pereche de teniși simpli și cu părul lăsat liber pe spate, Mădălina Ghenea a făcut furori pe plajele din Miami.

Fanii au remarcat imaginile și au reacționat cu peste 60.000 de like-uri pe Instagram. „Ar trebui să joci în următorul Baywatch!”, „Femeia perfectă! Sunt atât de mândră că ești româncă”, „Nu s-a mai văzut o frumusețe ca tine de la Sofia Loren”, „Cu așa fotografii nici nu mai e nevoie de cuvinte”, „Perfecțiunea chiar există!”, sunt câteva dintre comentariile internauților la postarea vedetei.

Actrița dezvăluie secretul siluetei sale

Mădălina Ghenea atrage atenția cu fiecare apariție impecabilă. Deși locuiește de mai mult timp în Milano, actrița și-a concentrat atenția în ultimii ani pe creșterea fetiței sale și pe cariera sa în lumea cinematografică. De asemenea, vedeta postează frecvent imagini din campaniile publicitare și ședințele foto remarcabile pe care le realizează.

La vârsta de 35 de ani, Mădălina Ghenea are o siluetă de invidiat, pentru care are un secret cunoscut de puțini oameni. Actrița a dezvăluit că totul pleacă de la alimentație și că este foarte atentă la programul său. Mai mult decât atât, ea a dezvăluit că are și un truc special care o ajută să se simtă mai bine. Mădălina a menționat că este vorba despre postul intermitent, care o ajută să își curețe organismul și să se simtă mai energică.

Cu toate acestea, Mădălina Ghenea a subliniat că nu poate face recomandări pentru că nu are suficiente cunoștințe în domeniul alimentației, ci doar împărtășește ce funcționează pentru ea. Pentru Mădălina, postul intermitent este o metodă foarte eficientă de detoxifiere a organismului și are rezultate vizibile.

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

Vedeta nu se sfiește să împărtășească cu publicul său din mediul online imagini din cadrul proiectelor la care lucrează, dar și din viața de zi cu zi. Printre cele mai apreciate fotografii ale actriței sunt cele în care o surprinde și pe fiica sa, Charlotte, care îi seamănă mamei sale tot mai mult.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people