Mădălina Ghenea, apariție inedită într-o rochie spectaculoasă la premiera filmului „Deep Fear”

Mădălina Ghenea a uimit într-o rochie spectaculoasă la premira filmului "Deep Fear".

Mădălina Ghenea, apariție inedită într-o rochie spectaculoasă la premiera filmului "Deep Fear"

Mădălina Ghenea a captat toată atenția la premiera filmului în care joacă, Deep Fear. Actrița a renunțat la lenjeria intimă și a ales să poarte o rochie albă cu tăieturi îndrăznețe, care i-a accentuat silueta. Mădălina Ghenea a strălucit pe covorul roșu, fiind o apariție spectaculoasă. Alături de vedetă au participat și alte staruri din lumea cinematografică, precum Ed Westwick, cunoscut în special pentru rolul său din Gossip Girl.

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă într-o rochie decupată

Actrița a decis să nu poarte lenjerie intimă, aducând un plus de senzualitate și îndrăzneală look-ului său. Mădălina Ghenea a pus în valoare frumusețea și eleganța corpului său, menținând în același timp un stil sofisticat și rafinat. Vedeta a făcut o impresie de neuitat la eveniment, postând pe rețelele sociale o serie de fotografii spectaculoase. Admiratorii au apreciat apariția actriței, laudând modul în care a reușit să combine eleganța cu un strop de îndrăzneală.

Pe lângă prezența sa uimitoare, Mădălina Ghenea a impresionat și prin interpretarea ei în filmul Deep Fear. Prestația sa a primit laude din partea criticilor de film și a reconfirmat încă o dată calitățile sale artistice. Actrița își continuă ascensiunea impresionantă în lumea filmului și a modellingului, iar prezențele ei în public sunt întotdeauna așteptate cu entuziasm de către fanii ei. La fiecare nouă apariție, ea reușește să surprindă și să inspire prin stilul său.

Mădălina Ghenea și Ed Westwick joacă împreună în Deep Fear, un thriller regizat de către Marcus Adams. În urmă cu un an, au apărut și primele fotografii oficiale cu Mădălina Ghenea și Ed Westwick în filmul Deep Fear. Compania de distribuție de filme Oxenaar Entertainment a publicat pe Instagram câteva imagini din această peliculă.

Actrița joacă în Deep Fear alături de Ed Westwick

După ce a apărut în filmul House of Gucci, regizat de Ridley Scott, unde a interpretat-o pe Sophia Loren, Mădălina Ghenea s-a angajat într-o nouă aventură în cariera sa profesională. Cu ceva timp în urmă, s-a aflat că actrița va avea rolul principal în filmul Deep Fear. Actrița va fi astfel în pielea tinerei Naomi, care pleacă într-o călătorie în Grenada pentru a-și întâlni jumătatea. După un accident, Naomi va fi pusă în situația de a salva o navă și de a-și salva propria viață.

„Am iubit acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată. Este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, că pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată. A fost cea mai grea experiență din viața mea, dar și cea mai incitantă, au fost șapte săptămâni foarte lungi și intense în care am descoperit o parte din mine despre care nu credeam că există. Din păcate clima nu a fost de partea noastră și de aceea, pe lângă cele 12/13 ore de muncă pe zi, frigul, mai ales cel perceput în apă, a îngreunat totul”, spunea Mădălina Ghenea în Hollywood Reporter, la scurt timp după ce a primit rolul.

Citește și:
Andreea Berecleanu, confesiune despre soțul ei, Constantin Stan: „El a creat această amintire”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people