Mădălina Ghenea, apariție glam la afterparty-ul de la Premiile Oscar organizat de Fundația lui Elton John

Mădălina Ghenea a avut o apariție strălucitoare la afterparty-ul de la Premiile Oscar organizat de Fundația lui Elton John.

Mădălina Ghenea, apariție glam la afterparty-ul de la Premiile Oscar organizat de Fundația lui Elton John

Atât Vanity Fair, cât și Elton John organizează în fiecare an petreceri în onoarea galei Premiilor Oscar. Elton John, în calitate de gazdă a evenimentului său anual, are un scop bine definit: să strângă fonduri pentru bolnavii de HIV-SIDA și pentru cercetarea în acest domeniu, prin intermediul organizației sale de caritate. În 2024, printre invitați s-a numărat și Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea, apariție inedită la o petrecere după Premiile Oscar

Actrița s-a numărat printre invitații de marcă. Nadia Comăneci, Donatella Versace, Sharon Stone, Danny DeVito, Elizabeth Hurley și Heidi Klum sunt doar câțiva dintre celebritățile care au participat la evenimentul organizat de celebrul artist britanic.

Mădălina Ghenea a atras atenția în mulțimea de celebrități internaționale. Vedeta a purtat o rochie nude, elegantă, cu o trenă și aplicații strălucitoare, completată de o crăpătură pe picior. Elementul surpriză al ținutei a fost spatele complet gol, pe care actrița a vrut să-l pună în valoare în fața fotografilor. Mădălina a fost fotografiată din toate unghiurile și a fost încântată să fie în preajma unor celebrități de prim rang.

Apariția Mădălinei Ghenea vine la puțin timp după ce a anunțat pe rețelele de socializare că are nevoie de odihnă din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat. În urmă cu câteva săptămâni, actrița a postat un mesaj pe Instagram în care anunța că va face o pauză. Actrița a postat pe pagina sa de Instagram un Story cu câteva baloane pe care le-a primit de la cei dragi, alături de un mesaj.

„Chiar când am crezut că devin mai puternică, Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale. Pentru toți care au așteptat un răspuns astăzi, îmi cer mii de scuze, dar corpul meu are nevoie de o mică pauză. Nu am ratat niciodată o zi de shooting și mereu am fost prezentă indiferent de situație, dar astăzi corpul meu nu m-a lăsat. Trebuie să le mulțumesc tuturor medicilor și personalului din spital care au avut atât de multă grijă de mine astăzi și celor care m-au făcut să mă simt puțin mai bine printr-o surpriză plină de semnificație.”, este mesajul transmis de Mădălina Ghenea pe pagina sa de Instagram.

Actrița va juca alături de Matt Hookings

Mădălina Ghenea are toate motivele să fie mândră de cariera ei în actorie, care este în plină ascensiune. Actrița a acceptat cu brațele deschise un nou proiect de anvergură. 

Variety a anunțat recent faptul că Mădălina Ghenea a fost distribuită într-o franciză de acțiune și aventură, fiind vorba despre The Lost Book of Creation. Proiectul este plănuit să fie compus din trei filme, iar prima peliculă este regizată de Roel Reine și scenariul este semnat de Matt Hookings, care va avea și rolul principal. Publicația mai notează că Mădălina Ghenea va mai juca alături de Bobby Lee și Eddie ‘The Beast Hall.

Mădălina Ghenea s-a remarcat pe plan internațional în Youth, în regia lui Paolo Sorrentino, având un rol cheie în film, al unei femei care deține informații esențiale pentru ancheta poliției. A jucat și în pelicula Urma, în regia lui Dorian Boguță, fiind primul rol într-un film românesc.

Citește și:
Best dressed la Oscar 2024: ce vedete au strălucit pe covorul roșu?

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people