Mădălina Ghenea a împlinit 37 de ani. Ce a transmis actrița de ziua ei de naștere: „La mulți ani mie”

Mădălina Ghenea a împlinit 37 de ani și a transmis un mesaj special cu această ocazie.

Mădălina Ghenea a împlinit 37 de ani. Ce a transmis actrița de ziua ei de naștere: "La mulți ani mie"

Mădălina Ghenea a fost în centrul atenției. Modelul, stabilit în Italia de câțiva ani, a împlinit vârsta de 37 de ani pe data de 8 august și s-a bucurat din plin de toate urările speciale făcute de cei dragi. De asemenea, actrița a transmis și un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere.

Mădălina Ghenea, mesaj special de ziua ei de naștere

Actrița s-a bucurat din plin de atenția celor din jur, care nu au ratat ocazia să îi transmită cele mai frumoase urări. Cu acest prilej, Mădălina Ghenea a făcut o postare specială pe rețelele de socializare, unde le-a transmis tutoror un mesaj emoționant.

„Happy birthday to me! La mulți ani Madmad! Auguri a me! Vă mulțumesc pentru toate urările.”, a scris Mădălina Ghenea pe pagina sa de Instagram.

Mădălina Ghenea și-a luat prin surprindere fanii cu premiul pe care l-a obținut recent. Actrița a împărtășit această bucurie cu urmăritorii de pe rețelele de socializare, care au fost încântați de reușita ei. 

Actrița a obținut un premiu special

Mădălina Ghenea a primit în Florența un premiu important și și-a arătat mândria față de această reușită din viața ei. Actrița a fost distinsă în urma implicării de care a dat dovadă de-a lungul timpului în acțiuni cu scop nobil. La eveniment, vedeta a purtat o rochie din paiete, cu un umăr gol și cu o crăpătură adâncă pe un picior.

​”Sunt foarte fericită că am primit Premiul OSF, care a avut loc la Florența pe 5 iulie la Circolo Unificato dellEsercito. Vă mulțumesc, de asemenea, pentru minunata beretă militară. Un premiu care este binevenit pentru că înainte de a fi actriță sunt mamă. O mamă care își dorește ca copiii ei să poată trăi într-un mediu sigur și sănătos. Acest lucru este posibil doar cu angajamentul tuturor. Oricare ar fi meseria cuiva, fiecare trebuie să încerce să facă ceva și pentru cei din jurul lor. Mereu am ajutat mamele sau copiii nevoiași, este important să mergem dincolo de propriile noastre interese pentru a construi un prezent și a asigura un viitor mai bun pentru toți”, a transmis Mădălina Ghenea pe Instagram. 

Mădălina Ghenea are toate motivele să fie mândră de cariera ei în actorie, care este în plină ascensiune. Actrița a acceptat cu brațele deschise un nou proiect de anvergură.

Variety a anunțat recent faptul că Mădălina Ghenea a fost distribuită într-o franciză de acțiune și aventură, fiind vorba despre The Lost Book of Creation. Proiectul este plănuit să fie compus din trei filme, iar prima peliculă este regizată de Roel Reine și scenariul este semnat de Matt Hookings, care va avea și rolul principal. Publicația mai notează că Mădălina Ghenea va mai juca alături de Bobby Lee și Eddie ‘The Beast Hall.

Filmul îi va surprinde pe arheologul Slade, jucat de Matt Hookings, și arheoloaga Eve, interpretată de Mădălina Ghenea, care sunt pe urmele Cărții Creației, care ar deține secretele universului, precum și răspunsuri cu privire la întrebări și curiozități legate de existența omenirii.

Filmările de la The Lost Book of Creation vor avea loc în Malta și în toată Europa și Orientul Mijlocul la sfârșitul verii.

Citește și:
Kate Middleton ar fi stabilit „reguli de viață' cu familia regală: „A fost clară de la început'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people