Mădălina Ghenea a împlinit 36 de ani. Ce mesaj i-a transmis iubitul ei, Grigor Dimitrov: „Sărbătorita mea”

Mădălina Ghenea își sărbătorește ziua de naștere alături de iubitul ei, Grigor Dimitrov.

Mădălina Ghenea a împlinit 36 de ani. Ce mesaj i-a transmis iubitul ei, Grigor Dimitrov: "Sărbătorita mea"

Mădălina Ghenea este astăzi în centrul atenției. Modelul, stabilit în Italia de câțiva ani, a împlinit vârsta de 36 de ani și s-a bucurat din plin de toate urările speciale făcute de cei dragi. Cu toate acestea, mesajul transmis de iubitul ei, jucătorul de tenis Grigor Dimitrov, este unul cu totul și cu totul special. 

Mădălina Ghenea a împlinit 36 de ani

Modelul a avut parte astăzi de tot răsfățul. Cu ocazia zilei sale de naștere, Mădălina Ghenea a ales să se bucure din plin de timpul liber și să aibă parte de un tratament special la spa. Printre postările de pe pagina sa de Instagram cu urările din partea prietenilor, vedeta a ținut și un mini jurnal referitor la modul în care și-a petrecut ziua.

Dacă totul a început cu un zbor cu avionul privat, ziua s-a terminat cu un răsfăț pe cinste la spa și o baie cu spumă relaxantă. Printre postările de ziua ei de naștere se numără și cea a partenerului actriței, jucătorul de tenis Grigor Dimitrov, care a postat o imagine cu iubita lui, în timp ce se afla într-o piscină.

sursa: Instagram
sursa: Instagram
sursa: Instagram

„Săbătorita mea!”, a transmis Grigor Dimitrov pe Instagram, cu ocazia aniversării iubitei sale.

Cu doar câteva ore înainte de ziua ei de naștere, Mădălina Ghenea a făcut o postare pe pagina sa de Instagram în care a trecut în revistă câteva lucruri de care s-a ocupat în ultima perioadă. Modelul a participat la o gală specială, unde a primit și un premiu, iar alături de ea a fost partenerul său.

Mădălina Ghenea a explicat faptul că ultima perioadă a fost plină de călătorii și drumuri extrem de obositoare. Cu toate acestea, vedeta este recunoscătoare pentru răbdarea și dedicarea iubitului ei, care a fost alături de ea la fiecare pas.

„Au mai rămas doar câteva ore până la ziua mea de naștere …8.8
Știu că sunt nașpa pe Instagram, dar sunt oarecum mândră de câteva lucruri mici care s-au întâmplat în ultima vreme și bineînțeles că am întârziat foarte mult să împărtășesc. În primul rând acest premiu uimitor primit pe aceeași scenă unde inspirația mea pentru totdeauna, singura și unica Sophia Loren a primit unul @marateale @nicolatimpone .
Deși am citit în ziare că am fost fotografiată în Maratea într-un fel de vacanță, ei bine, „vacanța” a durat doar 20 de ore în care abia am dormit, am mâncat totuși multă mâncare bună, s-au făcut o mulțime de poze cu și fără acordul nostru, am dat interviuri și am participat la ceremonia de premiere. Motivul pentru care arătăm destul de obosiți în fotografii este pentru că am călătorit 15 ore pentru a ajunge acolo și 25 pentru a pleca de acolo .
Trebuie să-i mulțumesc acestei ființe umane incredibile și ridicol de frumoase @grigordimitrov pentru că a călătorit cu mine și, de asemenea, pentru că a înțeles că trebuie să sacrific mult timp de calitate împreună pentru a fi în fața unui computer cam zi și noapte în ultimele luni, dar cu rezultate bune.”, este mesajul transmis de Mădălina Ghenea.

Citește și:
Cine îi ajută pe Theo Rose și Anghel Damian cu creșterea fiului lor: „De multe ori o aduc personal'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people