Macaulay Culkin a defilat pentru Gucci. Apariția actorului a surprins pe toată lumea

Gucci Love Parade a reunit nume mari din lumea filmului, precum Jared Leto, Jodie Turner-Smith sau Macaulay Culkin.

Macaulay Culkin a defilat pentru Gucci. Apariția actorului a surprins pe toată lumea

Macaulay Culkin pe catwalk? Numai Alessandro Michele se putea gândi la așa ceva.

Actorul făcut celebru de seria Singur acasă s-a numărat printre celebritățile invitate să defileze în Los Angeles, cu ocazia Gucci Love Parade 2021. Show-ul a avut loc în fața Dolby Theatre, unde an de an se întinde covorul roșu pentru ceremoniile Oscar.

Macaulay Culkin a purtat o cămașă cu imprimeu hawaian, o jachetă bomber colorată, pantaloni bej supradimensionați și saboți negri cu logoul Gucci și o curea albă cu catarama emblematică a brand-ului.

Culkin și iubita lui, Brenda Song, au devenit părinți în aprilie.

Alte vedete care au prezentat colecția de primăvară-vară 2022 semnată de Michele au fost Jared Leto, Jodie Turner-Smith, Phoebe Bridgers și Kodi Smit-McPhee.

Jared Leto a purtat o uriașă haină albastră de blană peste o cămașă transparentă, descheiată la gât, pantaloni negri din piele și ciocate argintii.

Participarea lui e, probabil, strâns legată de iminenta lansare a filmului House of Gucci, care spune povestea lui Maurizio Gucci (Adam Driver), directorul casei de modă Gucci, și a fostei sale soții Patrizia Reggiani (Lady Gaga), care a angajat un asasin să-l omoare în 1995.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În film, Leto îl interpretează pe designerul Paolo Gucci, despre care a spus recent pentru Entertainment Weekly: „L-am văzut imediat pe [Paolo] ca un visător, oaia neagră a familiei sale, cineva niciodată auzit cu adevărat.”

După show, Michele a declarat pentru ELLE: „Cred că în modă, ai datoria să dai voce. Văd frumusețe peste tot. Este ceva care este organic și natural.” Michele a fost inspirat pentru noua sa colecție de Hollywood-ul de altădată și, parțial, de poveștile aflate de la mama sa, o fostă asistentă a companiei de producție de film Tinseltown.

În public s-au aflat Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson care au și pozat împreună pentru fotografi. Dakota Johnson are o relație cu Chris Martin, fostul soț al lui Paltrow.

Citește și:
Fiul cel mai mic al lui Michael Jackson a apărut în premieră la TV. Cum arată Bigi la 19 ani

Foto: Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video