Lupta pentru domeniul Château Miraval continuă. Ce acuzații îi aduce Angelina Jolie fostului său soț, Brad Pitt

Angelina Jolie susține că Brad Pitt a abuzat-o fizic cu mult timp înainte de incidentul din avion din 2016.

Lupta pentru domeniul Château Miraval continuă. Ce acuzații îi aduce Angelina Jolie fostului său soț, Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt continuă lupta pentru Château Miraval, domeniul din Franța pe care l-au cumpărat împreună în 2008. În noile documente depuse în instanță, avocații actriței susțin că Pitt e dispus să cumpere partea Angelinei doar dacă aceasta va semna un contract de confidențialitate. De asemenea, aceștia au mai declarat că actorul ar fi abuzat-o fizic pe actriță cu mult timp înainte de incidentul deja faimos din 2016.

„În timp ce istoricul abuzurilor fizice ale lui Pitt asupra lui Jolie a început cu mult înainte de călătoria cu avionul a familiei din septembrie 2016 din Franța spre Los Angeles, acest zbor a marcat prima dată când și-a îndreptat abuzul fizic și asupra copiilor. Jolie l-a părăsit apoi imediat”, se arată în actele oficiale depuse de avocații Angelinei Jolie, potrivit People.

Un apropiat al actorului a declarat pentru publicație că acuzațiile aduse de avocații lui Jolie sunt „înșelătoare, inexacte și/sau irelevante.”

„Acesta este un tipar de comportament – ori de câte ori există o decizie care este împotriva celeilalte părți, ei aleg în mod constant să introducă informații înșelătoare, inexacte și/sau irelevante pentru a distrage atenția”, a spus un prieten al actorului pentru People.

Potrivit avocaților lui Jolie, lupta juridică pentru Château Miraval nu ar fi avut loc dacă Pitt ar fi cumpărat partea Angelinei atunci când actrița i-a făcut o ofertă. Reprezentanții Angelinei Jolie susțin că Brad Pitt a refuzat înțelegerea fiindcă nu venea la pachet cu un acord de confidențialitate și sugerează că actorul se temea că documentele incluse în procesul pentru custodie ar putea fi făcute publice.

Potrivit People, „dosarul sigilat al lui Jolie, care includea e-mailuri, rezumate ale mărturiilor făcute de familie și alte dovezi, l-a făcut pe Pitt să se teamă că informațiile ar putea deveni publice în cele din urmă. Pitt a vrut ca Jolie să se oblige prin contract la tăcere cu privire la presupusa sa conduită personală greșită, fie că are legătură cu Miraval sau nu”.

Între timp, lupta acerbă dintre Brad Pitt și Angelina Jolie pentru custodia celor șase copii ai lor se apropie de final. Potrivit DailyMail.com, actorul ar fi renunțat la acțiunea în instanță prin care cerea custodia comună a copiilor pe care îi are cu fosta sa soție. Asta înseamnă că actrița va păstra custodia fizică principală a copiilor, iar Brad va avea drept de vizită.

O sursă apropiată a declarat pentru publicație că cei doi actori, care se judecă încă din 2016, se află în prezent în negocieri și speră să rezolve disputa până în vară. Se pare că unul dintre factorii care l-au făcut pe Brad Pitt să ia această decizie a fost faptul că doar Shiloh, Knox și Vivienne mai sunt minori.

În urmă cu trei ani, Pax Jolie-Pitt l-ar fi atacat pe tatăl său, Brad Pitt, descriindu-l ca fiind un „un nemernic de clasă mondială” într-o postare făcută pe Instagram de Ziua Tatălui. Tânărul, pe atunci în vârstă de 16 ani, și-a folosit contul său privat pentru a-l ataca pe actor la patru ani după ce Pitt i-ar fi abuzat atât pe fosta sa soție, Angelina Jolie, cât și pe doi dintre cei șase copii ai lor, la bordul unui avion privat.

„La mulți ani de Ziua Tatălui pentru acest nenorocit de clasă mondială!!! De fiecare dată îți dovedești că ești o persoană teribilă și josnică', își începea Pax mesajul, publicat de Daily Mail. „Nu ai niciun fel de considerație sau empatie față de cei 4 copii ai tăi mai mici care tremură de frică atunci când se află în prezența ta. Ai făcut din viața celor mai apropiați de mine un iad constant. Poți să-ți spui ție și lumii ce vrei, dar adevărul va ieși la lumină într-o zi. Așa că, La mulți ani de Ziua Tatălui, ființă umană îngrozitoare!!!”, ar fi continuat Pax, referindu-se la Zahara, Shiloh și gemenii Vivienne și Knox. Fratele mai mare al lui Pax, Maddox, are 22 de ani.

Se pare însă că nu doar Pax a rupt relația cu tatăl său. Recent, în timpul ceremoniei de inițiere în frăția Alpha Kappa Alpha de la Spelman College, Zahara s-a prezentat drept „Zahara Marley Jolie”, renunțând astfel la numele de familie al tatălui său. Fanii cred că gestul făcut de tânără dovedește faptul că cei doi nu au o relație bună și că aceasta nu își mai dorește să aibă vreo legătură cu actorul. În plus, Daily Mail a anunțat că atât Maddox, cât și Pax ar fi renunțat „cu ani în urmă” la numele Pitt în contexte informale.

Citește și:
Shakira are un nou iubit și este vorba despre un bărbat celebru. Ce au declarat prietenii artistei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people