Lukas Gage, actorul din White Lotus, și Chris Appleton s-au căsătorit. Kim Kardashian a oficiat nunta

Actorul din White Lotus, Lukas Gage, și hairstylistul Chris Appleton s-au căsătorit în Las Vegas într-o ceremonie oficiată de Kim Kardashian.

Lukas Gage, actorul din White Lotus, și Chris Appleton s-au căsătorit. Kim Kardashian a oficiat nunta

Lukas Gage și Chris Appleton s-au căsătorit! Vedeta din White Lotus în vârstă de 27 de ani s-a căsătorit cu celebrul hairstylist în vârstă de 39 de ani, au anunțat amândoi pe rețelele de socializare pe 26 aprilie. Ceremonia a avut loc în Las Vegas și a fost oficiată de Kim Kardashian, o bună prietenă și colaboratoare a lui Chris.

Lukas Gage și Chris Appleton s-au căsătorit în Las Vegas

Ultimul videoclip postat pe rețelele de socializare îi prezintă pe tinerii căsătoriți, care s-au cazat la hotelul și cazinoul de lux Wynn, stând cu pahare de șampanie pe o scenă, în timp ce Shania Twain le cântă o serenadă pe hit-ul ei You’re Still the One.

„Degetul inelar unde stă piatra”, a descris Gage o serie de fotografii care arată cuplul schimbând jurăminte într-o ceremonie în Las Vegas, oficiată de Kim Kardashian.

După anunțul lui Gage, felicitările au început imediat să apară din partea prietenilor celebri ai cuplului: „YAAAYAYAYAYAYAYAYAYAYYY❤️❤️❤️❤️”, a postat Maude Apatow, în timp ce Lisa Rinna a spus: „E prea tare 🔥”.

Appleton și-a împărtășit cu fanii propriul anunț pe Instagram, scriind: „Am reușit 💍Mulțumim mult lui @kimkardashian & @shaniatwain”. Duminică seara, cei doi au surprins după ce au ajuns pe covorul roșu purtând inele asortate pe mâna stângă. Cuplul a participat la premiile Daily Front Row Fashion L.A. de la Beverly Hills Hotel, unde Kardashian i-a înmânat lui Appleton premiul pentru Hairstylistul Anului.

Ce spune Kim Kardashian despre relația lor

După ce i-a înmânat premiul lui Appleton, Kim Kardashian a profitat de ocazie pentru a glumi despre cât de fericită și ușurată este că el are o relație. Appleton a glumit că a avut „aprobarea lui Kim” înainte de a-și ține discursul de acceptare și de a-l recunoaște pe Gage din public, căruia i-a mulțumit pentru că a fost „stâlpul lui”.

„Permiteți-mi să spun un lucru foarte repede. Sunt atât de fericită că are o relație acum și că a ieșit la iveală, pentru că m-am săturat ca toate prietenele mele și prietenii mei băieți să mă întrebe dacă ești disponibil și cine este tipul meu sexy care este mereu cu mine”, a spus fondatoarea SKIMS, revenind la microfon pentru scurt timp după ce i-a înmânat premiul lui Appleton.

La începutul acestei luni, surse au confirmat pentru PEOPLE că cei doi erau logodiți: „Prietenii din cercul lor sunt cu siguranță șocați de cât de repede s-a întâmplat, dar sunt fericiți pentru ei”, a declarat sursa.

Pentru actorul din You și White Lotus, găsirea partenerului potrivit a fost un lucru care a durat mult timp. Într-un interviu pentru PEOPLE, acesta declara că era convins că își va găsi partenerul într-un moment în care se așteaptă cel mai puțin. Astfel, relația sa cu Chris a fost exemplul perfect.

„Vei găsi persoana perfectă atunci când te aștepți cel mai puțin, pentru că am fost foarte mult timp singur și nu am crezut niciodată că mi se va întâmpla asta și așa este. Se va întâmpla”, a declarat Gage pentru PEOPLE despre relația sa.

Citește și:
Cu ce se ocupă soțul lui Carmen Grebenișan. Alex Militaru și concurenta de la Survivor sunt căsătoriți de aproape doi ani

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people