Ludmila Bălan dezvăluie secretele siluetei sale. Cum se menține în formă mama lui Dan Bălan

Ludmila Bălan, mama lui Dan Bălan, a dezvăluit cum anume reușește să se mențină în formă.

Ludmila Bălan dezvăluie secretele siluetei sale. Cum se menține în formă mama lui Dan Bălan

Ludmila Bălan este cunoscută pentru prezentarea mai multor emisiuni pentru copii, precum „Noapte bună, copii”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show.” Ea a început să lucreze în televiziune încă din facultate, iar la vremea respectivă fiul ei, Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, avea un an. Pe lângă televiziune, Ludmila Bălan are și o carieră de succes în muzică. Artista este căsătorită cu Mihai Bălan, alături de care mai are o fată, pe nume Sanda. 

Ludmila Bălan are o siluetă de invidiat la vârsta de 65 de ani. Fanii ei sunt curioși să afle cum anume reușește să se mențină în formă. Recent, artista a vorbit despre stilul ei de viață, dar și despre trucurile în materie de frumusețe pe care le pune în aplicare.

„Nu prea am secrete. Sport fac, dar nu forțez, eu în general nu forțez nimic în viața asta, las lucrurile să meargă de la sine. Important e că tot ce fac, fac cu plăcere. Chiar și când mănânc, mănânc cu plăcere. Chiar dacă mi-e foame și ceea ce mi se oferă nu-mi place, atunci nu mănânc. Să mănânc pur și simplu așa, de foame, nu pot. Eu trebuie să mănânc cu plăcere. Mănânc foarte, foarte încet, o singură dată în zi. Iar pentru față folosesc lămâie. De la altceva nu am văzut efecte, dar de la lămâie, da, am văzut. Exfoliază și ajută să scăpăm mai repede de celulele moarte, care cu vârsta nu se mai desprind atât de ușor”, a spus Ludmila Bălan în cadrul emisiunii „Iubește viața”, de la postul TV8.

În vara anului 2022, Ludmila, mama lui Dan Bălan, și-a surprins fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare cu câteva imagini inedite în care apare în costum de baie. Urmăritorii au fost impresionați de felul în care arată Ludmila Bălan la vârsta de 65 de ani.

„Gândeşte-te întotdeauna numai la bine şi binele te va urma, ca o umbră, pretutindeni…”, a scris Ludmila Bălan în descrierea fotografiilor în care apare îmbrăcată într-un elegant costum de baie galben, din două piese.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ludmila Balan (@ludmilabalan_tantiludmila)

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Ludmila Balan (@ludmilabalan_tantiludmila)

Citește și:
Viviana Sposub, declarații sincere despre intervențiile sale estetice și decizia de a se muta din România

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people