Lourdes Leon, apariție îndrăzneață. Cum a surprins fiica Madonnei

Lourdes Leon, fiica Madonnei, a atras toate privirile la petrecerea H&M x Mugler.

Lourdes Leon, apariție îndrăzneață. Cum a surprins fiica Madonnei

Cel mai recent look al lui Lourdes Leon a atras privirile tuturor. Fiica Madonnei a fost una dintre numeroasele celebrități prezente la petrecerea de lansare a colaborării dintre H&M și Mugler, care a avut loc la New York. Tânăra a îmbrăcat pe covorul roșu un costum cu decupaj îndrăzneț din colecție, care lăsa la vedere silueta impecabilă.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a întors toate privirile

Lourdes Leon a asortat body-ul cu bretele, o variantă mai accesibilă a stilului emblematic al brandului, văzut la vedete precum Billie Eilish, Beyoncé, Dua Lipa, Miley Cyrus și multe altele, cu o haină de blană neagră, tocuri cu barete, iar părul a fost aranjat elegant. Alte nume importante prezente la petrecerea de la Park Avenue Armory au fost Pamela Anderson, Chloë Sevigny și Charli XCX. Linia Mugler H&M se lansează la nivel mondial în anumite magazine și pe hm.com pe 11 mai.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nu este nici pe departe prima apariție fashion a lui Lourdes Leon din ultimele luni. În februarie, fiica model a Madonnei a defilat pentru Luis De Javier în timpul Săptămânii Modei de la New York, etalând o rochie mini roșie cu corset, decorată cu coarne de diavol. De asemenea, la gala Grammy, mai târziu în aceeași lună, aceasta transpus-o pe regina muzicii pop într-o rochie strălucitoare de culoare cărămizie Area, cu un bust ascuțit care amintea de sutienul conic celebru al mamei sale.

Madonna, despre creșterea celor 6 copii ai săi

Madonna a dezvăluit recent care sunt regulile pe care cei șase copii ai săi trebuie să le respecte cu orice preț. Artista în vârstă de 64 de ani a postat pe Instagram Story o imagine în care ținea în mâna un afiș pe care erau inscripționate cele cinci „reguli ale casei.” Cântăreața are șase copii: gemenele Estere și Stella, în vârstă de 10 ani, Mercy James, în vârstă de 17 ani, David, în vârstă de 17 ani, Lourdes, în vârstă de 26 de ani, și Rocco, în vârstă de 22 de ani.

„1. Zâmbește. 2. Fii fericit. 3. Ascultă-i pe ceilalți. 4. Vorbește cu bunătate. 5. Fii fericit cu ceea ce ai”, scria pe panoul Madonnei.

La începutul acestui an, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, artista a vorbit despre provocările pe care rolul de mamă i le-a adus, mărturisind că maternitatea „a fost cea mai dificilă, cea mai grea bătălie.” De asemenea, vedeta a precizat că și-a lăsat tot timpul copiii să aleagă pentru ea și i-a susținut în deciziile lor.

„Astăzi încă mă lupt să înțeleg cum să fiu mamă și să-mi fac treaba. Oricine ai fi, a avea copii și a-i crește este o operă de artă', a continuat Madonna. Nimeni nu îți dă un manual. Trebuie să înveți din greșeli. Este o profesie care necesită mult timp. Și este epuizantă pentru că nu există niciodată timp pentru odihnă. Nu am încurajat-o niciodată pe fiica mea, Lola, să facă muzică sau pe fiul meu, Rocco, să picteze. Dar i-am expus întotdeauna la artă, la muzică. Sunt mulțumită de cum sunt ei astăzi. Și sunt mândră de munca lor.”

Citește și:
Cu ce se ocupă acum Octavia Geamănu, după plecarea de la Antena 1

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people