Lorena Șerban a devenit mamă pentru prima dată. Primele declarații: „Ne-am ținut minunea în brațe”

Lorena Șerban a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Lorena Șerban a devenit mamă pentru prima dată. Primele declarații: "Ne-am ținut minunea în brațe"

Lorena Șerban, una dintre cele mai influente personalități din social media, a devenit mamă pentru prima dată. Creatoarea de conținut în vârstă de 25 de ani a adus pe lume o fetiță sănătoasă, anunțul fiind făcut pe Instagram, unde are o comunitate impresionantă de fani.

Lorena Șerban a născut o fetiță

Creatoarea de conținut a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare primele imagini cu fetița ei. Vizibil emoționată, Lorena Șerban le-a mulțumit tuturor pentru urările pe care i le-au transmis și i-a asigurat pe internauți că a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar totul a decurs foarte bine.

„Mulțumesc pentru toate mesajele! Azi noapte la 2.30. Ne-am ținut minunea în brațe pentru prima dată! Am adus pe lume o fetiță de 55 cm și 3,6 kg, sănătoasă și frumoasă. Am reușit să nasc natural, am primit putere divină după un travaliu extenuant. Nu am crezut că o să reușesc și probabil nici nu aș fi reușit fără oamenii de lângă mine care nu m-au lăsat să cedez. O să vă povestesc mai multe zilele viitoare, astăzi ne conectăm și ne recuperăm”, a fost mesajul transmis de Lorena Șerban pe Instagram.

sursa: Instagram

Ulterior, Lorena Șerban a postat o imagine cu partenerul ei de viață, în care se privesc amândoi cu dragoste și emoție. Creatoarea de conținut a precizat că el i-a fost alături de la început până la sfârșit, trăind una dintre cele mai frumoase experiențe.

„Lângă mine de la început până la final alături de personalul medical pentru care nu am cuvinte să-mi pot exprima respectul și recunoștința, faptul că l-am avut lângă mine pe Sebi m-a ajutat enorm. Nu concepeam nașterea, unul fără altul. Am fost și suntem o echipă”, a scris Lorena Șerban pe pagina sa de Instagram.

sursa: Instagram

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Creatoarea de conținut, anunț inedit despre sarcină

Lorena Șerban trece printr-una dintre cele mai fericite perioade din viața sa. Creatoarea de conținut a preferat să păstreze sarcina secretă timp de câteva luni, dar a dezvăluit vestea în luna ianuarie, de ziua ei, când a împlinit 25 de ani. La sfârșitul anului trecut, iubitul ei a cerut-o în căsătorie, iar Lorena Șerban a declarat că, după mai multe relații eșuate, și-a găsit sufletul pereche și că a știut dintotdeauna că va deveni o mamă tânără.

Printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, Lorena Șerban își luase fanii prin surprindere cu anunțul că va deveni mamă pentru prima oară.

„Credeam că știu cum se simte iubirea necondiționată. Iubire simt și am simțit în fiecare zi, pentru părinții mei, pentru persoana pe care am ales-o să îmi fie alături o viață și chiar și pentru propria-mi persoană. Dar tu, suflet mic ce crești în pântecul meu, m-ai învățat deja o lecție. Odată cu vestea ta mi-a reapărut credința. Acum știu că există cineva acolo sus care ne ascultă dorințele si mișcă lucrurile în direcția în care este cel mai bine pentru noi. Ne-ai ales să îți fim părinți și îți suntem recunoscători veșnic și foarte entuziasmați să te cunoaștem. Ai fost dorit și ești iubit. Necondiționat.”, a fost mesajul postat de Lorena Șerban, atunci când a anunțat că va deveni mamă.

Citește și:
Jessica Alba și Cash Warren au sărbătorit 16 ani de căsnicie. Imaginile inedite dezvăluite de actriță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people