Loredana, vacanță de vis cu fiica sa, Elena, în India. Artista a împărtășit imagini inedite

Loredana și fiica ei, Elena Boncea, au plecat într-o vacanță de vis în India, fiind o destinație frecventată de cele două.

Loredana, vacanță de vis cu fiica sa, Elena, în India. Artista a împărtășit imagini inedite

Loredana pare că a decis să își exploreze din ce în ce mai mult latura spirituală. Artista a călătorit de mai multe ori în India, atât în 2016, cât și în 2019, iar anul trecut a făcut același lucru, adesea alături de fiica sa, Elena. Anul acesta, vedeta și fiica ei s-au întors pentru a doua oară în India.

Loredana a plecat cu fiica ei în India

Cele două călătoresc împreună des, mai ales atunci când vine vorba de destinații îndepărtate. De această dată, nu fac excepție, motiv pentru care au petrecut câteva zile împreună în India. Departe de frigul din România, Loredana și fiica ei, Elena, și-au petrecut timpul relaxându-se și bucurându-se de peisajele superbe.

Pe pagina sa de Instagram, Loredana Groza este extrem de activă și își ține fanii la curent cu fiecare moment din această escapadă alături de fiica sa.

La începutul anului, cele două au călătorit tot în India, semn că este una dintre destinațiile lor de suflet. Cu această ocazie, artista s-a întâlnit și cu buna ei prietenă, Iulia Vântur, care locuiește acolo de peste 10 ani, alături de partenerul ei, Salman Khan.

„De cât timp am programat să vin la Mumbai. Și uite cine e aici cu mine! Când se adună fetele… lele! La Mumbai. Deci, incredibil! Să vă zic că e frumoasă, e superbă, e fericită! Mi-e dor de tine la București în România. Haide! Îți mulțumesc pentru seara asta!”, a transmis Loredana Groza pe Instagram.

Iulia Vântur s-a bucurat și ea de vizita prietenei sale în Mumbai și i-a dezvăluit acesteia că și ei îi este dor să revină în România: „Și mie mi-e dor. O să vin, o să vin și acasă!”, a spus Iulia Vântur.

Destinația este printre preferatele artistei

India se află printre destinațiile preferate ale Loredanei. Anul trecut, ea a vizitat țara de două ori, în primăvară și în toamnă, și are un obiect care o leagă de aceste locuri: un inel pe care îl poartă întotdeauna. Deși nu este o mare adeptă a vacanțelor prelungite, deoarece crede că acestea o scot din ritmul ei obișnuit, artista găsește timp să călătorească cu fiica ei pentru a explora diverse locuri.

„Nu am avut multe vacanțe, aceasta a fost o ieșire foarte scurtă. Imediat cum am venit din India, am plecat la Făgăraș. Am avut spectacol acolo, iar când am plecat în India am avut concert în Mamaia. Și chiar mă simt bine că e așa, pentru că îmi place să am o vară activă, decât una cu prea multe vacanțe. Uneori vacanțele, dacă sunt prea lungi și prea dese, te scot așa din ritm. Până încarci din nou acele baterii de muncă, de lucru, e așa o perioadă de inerție, pe care nu o agreez. Îmi place să fiu în foc continuu. Viața merită trăită, fanii mei trebuie să se bucure tot timpul și pentru mine efortul nu e prea mare ca să îi fac fericiți”, a declarat Loredana Groza pentru Unica.ro.

Citește și:
Cele mai HOT cupluri de vedete de la afterparty-urile de la Premiile Oscar 2024

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people