Loredana Groza, vacanță inedită în India. Cum a fost surprinsă artista alături de fiica ei și Iulia Vântur

Loredana Groza și fiica ei, Elena, se bucură de o vacanță de vis în India, unde s-au întâlnit și cu Iulia Vântur.

Loredana Groza, vacanță inedită în India. Cum a fost surprinsă artista alături de fiica ei și Iulia Vântur

Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani, se află în prezent într-o vacanță în India alături de fiica sa, Elena Boncea, în vârstă de 25 de ani. Aceasta nu este prima vizită a celor două în India, însă de această dată au avut o surpriză plăcută.

Loredana Groza și fiica ei, vacanță de vis în India

Artista a distribuit mai multe fotografii pe platformele de socializare, unde își ține fanii la curent cu toate aventurile lor din vacanță. Dincolo de experiențele inedite de care au avut parte, cele două s-au întâlnit și cu Iulia Vântur, care s-a stabilit în India de ceva ani. Loredana Groza a surprins momentul și l-a împărtășit pe rețelele de socializare.

sursa: Instagram

„De cât timp am programat să vin la Mumbai. Și uite cine e aici cu mine! Când se adună fetele… lele! La Mumbai. Deci, incredibil! Să vă zic că e frumoasă, e superbă, e fericită! Mi-e dor de tine la București în România. Haide! Îți mulțumesc pentru seara asta!”, a spus artista, într-un clip postat în secțiunea de InstaStories.

Iulia Vântur s-a bucurat și ea de vizita prietenei sale în Mumbai și i-a dezvăluit acesteia că și ei îi este dor să revină în România: „Și mie mi-e dor. O să vin, o să vin și acasă!”, a spus Iulia Vântur.

India se află printre destinațiile preferate ale Loredanei. Anul trecut, ea a vizitat țara de două ori, în primăvară și în toamnă, și are un obiect care o leagă de aceste locuri: un inel pe care îl poartă întotdeauna. Deși nu este o mare adeptă a vacanțelor prelungite, deoarece crede că acestea o scot din ritmul ei obișnuit, artista găsește timp să călătorească cu fiica ei pentru a explora diverse locuri.

„Nu am avut multe vacanțe, aceasta a fost o ieșire foarte scurtă. Imediat cum am venit din India, am plecat la Făgăraș. Am avut spectacol acolo, iar când am plecat în India am avut concert în Mamaia. Și chiar mă simt bine că e așa, pentru că îmi place să am o vară activă, decât una cu prea multe vacanțe. Uneori vacanțele, dacă sunt prea lungi și prea dese, te scot așa din ritm. Până încarci din nou acele baterii de muncă, de lucru, e așa o perioadă de inerție, pe care nu o agreez. Îmi place să fiu în foc continuu. Viața merită trăită, fanii mei trebuie să se bucure tot timpul și pentru mine efortul nu e prea mare ca să îi fac fericiți” – spunea ea anul trecut, potrivit Unica.ro.

Artista, dezvăluiri despre relația cu Elena

Loredana Groza este tare mândră de fiica ei, Elena. Cele două au o relație deschisă și comunică pe orice subiect. Artista a vorbit despre această legătură specială dintre ele.

„Cred că orice mamă are această slăbiciune. Mai ales că e singurul meu copil… Este o parte din Universul meu! Nu o răsfăț, neapărat, cât încerc să am o relație de prietenie, nu neapărat de superioritate. Încerc întotdeauna să induc lucrurile, nu să le impun”, a precizat Loredana Groza pentru cancan.ro.

Citește și:
Penelope Cruz, declarații rare despre căsnicia cu Javier Bardem: „Este incredibil’

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people