Loredana Groza, o nouă apariție de excepție. Cum a fost surprinsă artista pe pârtia de schi

Așa cum ne-a obișnuit, Loredana Groza a surprins cu o nouă apariție excentrică.

Loredana Groza, o nouă apariție de excepție. Cum a fost surprinsă artista pe pârtia de schi

Loredana Groza știe cum anume să impresioneze și să își facă apariție oriunde, fie că vorbim de un concert pe care îl susține sau de un eveniment monden. Până și pe pârtia de schi, artista a avut un look extrem de stylish, iar fanii au remarcat-o imediat. 

Loredana Groza le-a împărtășit urmăritorilor mai multe imagini cu ținuta stylish pe care a purtat-o pe pârtia de schi. Din tot look-ul conturat de cântăreață, au ieșit în evidență cunoscutele cizme Moon Boots.

Acum ceva timp, Loredana Groza a oferit detalii despre metodele prin care reușește să își mențină forma fizică. Ea și-a dezvăluit secretele și a mărturisit care aliment a fost eliminat din regimul său alimentar. Astfel, vedeta are câteva reguli pe care le respectă cu strictețe, iar rezultatele sunt cele dorite, însemnând că eforturile sale dau roade.

„Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să îți cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul. Atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală. Trebuie să își drămuiești foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie”, a declarat Loredana Groza, potrivit unica.ro.

Cu mai multe ocazii, Loredana Groza a reușit să stârnească dezbateri și discuții aprinse pe rețelele de socializare. Cântăreața atrage atenția prin ținutele sale spectaculoase de scenă, dar și prin look-urile provocatoare. Pentru că au existat mai multe curiozități din partea fanilor, artista a dezmințit din nou zvonurile potrivit cărora silueta sa perfectă s-ar datora intervențiilor estetice.

„Nu am nici o operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente, chestii non-invazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez. E o muncă grea să arăţi bine”, a declarat Loredana Groza pentru Antena Stars.

Citește și:
Ana Baniciu este însărcinată! Artista le-a dat vestea fanilor: „Am reușit cumva să ținem acest secret'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people