Loredana Groza, mesaj special pentru fiica ei. Elena a împlinit 26 de ani: „Mă înveți în fiecare zi să nu judec”

Loredana i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale, Elena, care a împlinit 26 de ani.

Loredana Groza a avut motive de sărbătoare în familia ei. Elena, fiica artistei, a împlinit 26 de ani pe 14 iulie, iar cu ocazia aceasta i-a transmis un mesaj special.

Loredana i-a făcut o urare emoționantă fiicei sale, Elena, care a împlinit 26 de ani. Artista a transmis un mesaj special, care a fost însoțit de câteva imagini rare cu fiica ei, care este discretă când vine vorba de apariții publice. 

„La Mulți Ani Elena!!!!
Ești Lumina trimisă de Univers în viața mea!! Ești motivul pentru care mă trezesc în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze!
Mă înveți în fiecare zi să nu judec pe nimeni, să nu uit să mă joc și să privesc lumea ca pentru prima oară, cu ochi de copil!
Îți mulțumesc că mi-ai dat cel mai frumos rol din viață, să-ți fiu mamă!
Să fii sănătoasă, fericită și iubită!!!
Te iubesc infinit!!! ~Mami”, a scris Loredana Groza pe Instagram. 

Loredana Groza a vorbit acum ceva timp despre relația pe care o are cu fiica ei, Elena, dar și despre cum au trecut de-a lungul anilor peste probleme. Artista i-a oferit constant fiicei sale sfaturi și pe lângă îndrumarea în carieră, cele două se înțeleg foarte bine. Cântăreața a mărturisit că încearcă să aibă o comunicare deschisă cu Elena și să abordeze cu ea diverse subiecte.

„Ea e mai introvertită, ne destăinuim și ea îmi spune, uneori și când nu îmi spune tot în momentul respectiv, a doua zi, a treia zi, se deschide și mai mult. Dar nu sunt o mamă de tipul mamelor noastre, care au trăit în comunism și nu vreau să le judec. Și erau niște subiecte tabu, pe care nu puteam să le abordăm niciodată. Nici noi, și nici părinții noștri, dar eu am zis că vreau să depășim aceste subiecte, să nu mai fie tabu și să am o comunicare directă, sinceră, chiar dacă uneori mă pune pe mine într-o lumină proastă o anumită discuție. „Da, mami, uite, eu am făcut chestia asta!”. La un moment dat am fumat, recunosc, a fost o prostie, dar nu am mințit-o că n-am fumat. Învață din greșeala mea și n-o mai repeta, pentru că e un lucru care îți face rău și, chiar dacă te lași de fumat, acolo, undeva, e o memorie a acelui lucru și mai încolo se resimte organismul!”, a declarat Loredana Groza într-un interviu acordat pentru Cancan.ro.

Loredana a mai spus că și ea are o mulțime de lucruri de învățat de la fiica ei, chiar și în ceea ce privește muzica. Elena o ține la curent pe artistă cu ceea ce este fresh în acest domeniu.

„Ea mă învață foarte multe chestii legate de muzică, este o enciclopedie ambulantă, cunoaște toate cântecele și trupele tari. Nu ascultă orice muzică, bine, la șase ani știa tot Beatles-ul pe de rost, ceea ce este o performanță pe care rar am întâlnit-o, și fără să-i impun acest lucru. Singură a descoperit, învață imediat orice cântec, este fană Harry Styles, trebuie să recunosc. Tot timpul îmi aduce noi artiști și mi-i prezintă, și îmi povestește: „Uite, ce crezi că a vrut să spună aici?”. Comentăm despre versuri, cred foarte mult în puterea versurilor și în mesajul pe care îl transmiți!”, a adăugat Loredana Groza pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Lili Sandu, dezvăluiri despre schimbările din relația cu partenerul ei, Silviu Țolu, după ce au devenit părinți: „M-a răvășit această perioadă…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people