Loredana Groza, mesaj inedit pentru Iulia Vântur și iubitul ei, Salman Khan: „Atât de primitor”

Loredana Groza le-a transmis un mesaj emoționant Iuliei Vântur și iubitului ei, Salman Khan, după vacanța inedită din India.

Loredana Groza, mesaj inedit pentru Iulia Vântur și iubitul ei, Salman Khan: "Atât de primitor"

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România, bucurându-se de un succes răsunător și de o mare comunitate de fani. După o perioadă intensă de muncă, a decis să plece într-o vacanță în India. În timpul călătoriei sale, s-a întâlnit cu Iulia Vântur și cu iubitul ei, Salman Khan, cu care a schimbat un mesaj important înainte de încheierea vizitei lor.

Loredana Groza, mesaj emoționant pentru Iulia Vântur și Salman Khan

Artista a făcut o nouă călătorie în India, locul care îi oferă mereu pace și liniște atunci când simte nevoia. După perioade intense cu concerte și proiecte profesionale, cântăreața a decis să își acorde o binemeritată pauză și să se bucure de o vacanță alături de fiica ei, Elena.

În timpul acestei escapade relaxante, Loredana s-a întâlnit Iulia Vântur, iar revederea lor a fost extrem de specială. Cele două au savurat momentele petrecute împreună și au emanat fericire, subliniind că distanța geografică nu poate afecta o prietenie adevărată.

După reuniunea lor în India, Loredana Groza a dezvăluit că își dorea de mult să exploreze această țară și să petreacă timp alături de Iulia Vântur. În momentul plecării, vedeta a dorit să transmită un mesaj special și lui Salman Khan, partenerul Iuliei Vântur, cu care are o relație apropiată.

Artista i-a exprimat recunoștința actorului pentru ospitalitatea oferită ei și fiicei sale, pentru a le asigura o ședere confortabilă și plăcută. Au avut parte de momente minunate alături de Iulia Vântur și partenerul ei, bucurându-se de o vacanță de neuitat.

„Mulțumesc Iulia Vântur și Salman Khan pentru invitație! Și pentru primirea călduroasă! Locul vostru este atât de primitor! Mulțumim pentru răsfățul oferit și pentru faptul că ne faceți să ne întoarcem cu greu acasă”, a transmis Loredana Groza.

Artista s-a bucurat de o vacanță inedită din India

În urmă cu câteva zile, Loredana Groza posta imagini inedite alături de Elena și Iulia Vântur. Cele două au ajuns în India, locul lor de suflet, unde au parte de fiecare dată de experiențe inedite. Ba mai mult, artista a dorit să împărtășească revederea cu fosta prezentatoare TV și cu fanii din mediul online.

„De cât timp am programat să vin la Mumbai. Și uite cine e aici cu mine! Când se adună fetele… lele! La Mumbai. Deci, incredibil! Să vă zic că e frumoasă, e superbă, e fericită! Mi-e dor de tine la București în România. Haide! Îți mulțumesc pentru seara asta!”, a povestit artista.

Iulia Vântur s-a bucurat și ea de vizita prietenei sale în Mumbai și i-a dezvăluit acesteia că și ei îi este dor să revină în România: „Și mie mi-e dor. O să vin, o să vin și acasă!”, a spus Iulia Vântur.

India se află printre destinațiile preferate ale Loredanei. Anul trecut, ea a vizitat țara de două ori, în primăvară și în toamnă, și are un obiect care o leagă de aceste locuri: un inel pe care îl poartă întotdeauna. Deși nu este o mare adeptă a vacanțelor prelungite, deoarece crede că acestea o scot din ritmul ei obișnuit, artista găsește timp să călătorească cu fiica ei pentru a explora diverse locuri.

Citește și:
Alina Eremia s-a logodit după 8 ani de relație! Cum arată inelul primit de la iubitul ei, Edi Barbu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people