Loredana Groza, imagine inedită de la 16 ani. Artista a îmbrăcat acum aceeași rochie: „Fără să umblu la pense”

Loredana Groza a uimit cu o imagine din adolescență, de când avea doar 16 ani.

Loredana Groza, imagine inedită de la 16 ani. Artista a îmbrăcat acum aceeași rochie: "Fără să umblu la pense"

Loredana Groza a reprodus o apariție memorabilă pe care a avut-o la Mamaia în 1986, când a interpretat piesa „Mă întreb ce să fac” și a câștigat Marele Trofeu, bucurându-i pe spectatori. Acest moment special a fost împărtășit cu publicul prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram.

Loredana, imagine de colecție de la 16 ani

Pe Instagram, artista a postat mai multe fotografii care ilustrează apariția sa din 1986 și cea din acest an, la Festivalul Național de Muzică Ușoară de la Mamaia. Cântăreața a creat un colaj cu momentul memorabil cu care se mândrește. Postarea, care a stârnit numeroase reacții, a fost însoțită de o descriere extrem de emoționantă.

„1986 vs 2023: Quantum leap. După 37 de ani, am îmbrăcat din nou aceeași ținută cu care am câștigat la 16 ani Trofeul Mamaia ‘86… și fără să umblu la pense. Cine și-ar fi imaginat că după atâția ani, voi ajunge pe aceeași scenă de la Mamaia și voi avea la brațul meu propriul copil, pe Elena! Mulțumesc Universului și vă mulțumesc vouă, fanilor mei, care m-ați purtat în inimile voastre și mi-ați făcut drumul meu prin muzică neîntrerupt, atât de frumos, palpitant și plin de performanțe și dragoste!!”

Imaginile cu Loredana Groza de la 16 ani și din prezent au stârnit foarte multe reacții în mediul online, iar fanii au fost foarte încântați fie să o revadă pe artistă în ipostaza de adolescentă, fie să o descopere într-o ipostază surprinzătoare.

„Vai ce frumoasă sunteți! Când eram mică abia așteptam să interpretați ceva cântec la festivalurile de vară. Eram fascinată de vocea dumneavoastră.”, „Loredana Groza e Loredana Groza! Și atât.”, „Ești unică! A ta voce, al tău stil, nu s-au schimbat. Din contră, ești cu adevărat Regina muzicii de la noi!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Loredana pe Instagram.

Cum se menține artista în formă

Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani, se află într-o formă excelentă, iar acest lucru se datorează unei decizii radicale pe care artista a luat-o în urmă cu ceva timpVedeta a renunțat la un anumit aliment și practică exerciții fizice de mai multe ori pe săptămână.

„Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul. Atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală. Trebuie să își drămuiești foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie.”, a declarat Loredana Groza, potrivit unica.ro.

Citește și:
Anunțul special făcut de Lili Sandu. Ce a dezvăluit despre partenerul ei de viață, Silviu Țolu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people