Loredana Groza, declarații inedite despre șansa de a juca împreună cu actorul Mickey Rourke: „Lucrurile se întâmplă de la sine”

Loredana Groza a avut ocazia de a juca împreună cu actorul Mickey Rourke în filmul "21 de Rubini" regizat de Ciprian Mega.

Loredana Groza, declarații inedite despre șansa de a juca împreună cu actorul Mickey Rourke: "Lucrurile se întâmplă de la sine"

Loredana Groza a avut șansa de a juca în filmul „21 de Rubini” alături actorii Mickey Rourke și Anthony Delon. Artista a vorbit despre cum a venit această oportunitate de a apărea în pelicula regizată de Ciprian Mega.

Filmul „21 de Rubini” este regizat de preotul și regizorul orădean Ciprian Mega. Pe lângă Anthony Delon și Mickey Rourke, din distribuție mai fac parte Elisabetta Pellini, dar și nume cunoscute din cinematografia românească, printre care Dana Rogoz, Corina Moise, Ela Ionescu, Magda Catone, Răzvan Vasilescu. Filmul „21 de rubini” va fi lansat în cinematografele din toată ţara pe data 3 de noiembrie.

Deși inițial a refuzat această șansă pentru că se afla într-o călătorie în India, planurile pe care le avea Loredana s-au schimbat și iată că a reușit să joace în filmul „21 de Rubini.” 

Sunt prea multe ca să spun și acesta e. În momentul în care regizorul Ciprian Mega mi-a propus să apar în acest film eram plecată în India și așa s-a legat, cumva să mă întorc dar fără să fie o chestie forțată, s-a întâmplat natural. Practic, eu nu puteam să apar la filmări, i-am spus că am un alt program și nu pot face o schimbare. Universul a vrut ca eu să mă întorc și să filmez. Asta vreau să spun, când dorința există și Universul lucrează pentru asta, lucrurile se întâmplă de la sine, fără să faci eforturi, fără să dai din coate”, a declarat Loredana Groza la Antena Stars, citată de spynews.ro

Acum ceva timp, Loredana a împărtășit cu fanii de pe Instagram câteva cadre de la filmări, în care apare alături de Mickey Rourke și Anthony Delon.

„M-am îndrăgostit de Mickey Rourke când l-am văzut pentru prima dată în 9 săptămâni și jumătate. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Deci, iată-ne aici… împreună pe platoul de filmare „21 de rubini”, un film scris & regizat de Ciprian Mega. Mulțumesc, Ciprian, pentru că mi-ai dat această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu înceta niciodată să visezi”, a spus Loredana Groza pe Instagram.

În ceea ce îl privește pe Anthony Delon, fiul lui Alain Delon, Loredana s-a declarat impresionată de privirea acestuia.

„Ochii lui Delon.. Precum tatăl, așa și fiul. Am avut plăcerea să îl întâlnesc pe Anthony Delon pe platoul de filmare de la „21 de rubini”, a scris Loredana pe rețelele de socializare.

Pentru publicația ebihoreanul.ro, Ciprian Mega a vorbit despre filmul său, „21 de Rubini.” Conform declarațiilor făcute de el, pelicula are parte de o distribuție numeroasă. În ceea ce privește motivul pentru care l-a ales pe actorul Mickey Rourke, Ciprian Mega a fost impresionat de performanța pe care a avut-o într-un alt film.

„Ne-am oprit asupra actorului Mickey Rourke pentru că este un actor de film cu multe nuanțe. M-a impresionat jocul său actoricesc din filmul „Luptătorul”, unde a reflectat fidel toate zbaterile personajului. Vom filma în mai multe apartamente din Oradea, pe strada Aurel Lazăr, vom avea o scenă la Teatrul Regina Maria și în multe alte locuri din oraș. În total vom lucra cu o distribuție formată din circa 300 de actori și figuranți”, a declarat Ciprian Mega.

Aceeași sursă mai relatează că în filmul „21 de Rubini” este vorba despre povestea Ninei, o tânără procuroare jucată de Corina Moise, prietenă cu regizorul Yuri, interpretat de Anthony Delon. Acțiunea are loc la sfârșitul anului 2022, când Nina e nominalizată pentru funcția de procuroare generală a României. Nominalizarea ei depinde de poziția secretarului de stat al Guvernului SUA, Mickey Mandovanis, personaj interpretat de Mickey Rourke, și reprezentanta Comisiei Europene, Nicoletta Delalachiessa, jucată de Elisabetta Pellini.

Citește și:
Monica Bellucci și Tim Burton, prima apariție în calitate de cuplu pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Roma

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people