Loredana Groza, apariție provocatoare în Londra. Cum s-a afișat artista

Loredana Groza a avut o apariție provocatoare pe străzile din Londra, fiind într-o călătorie alături de fiica sa.

Loredana Groza, apariție provocatoare în Londra. Cum s-a afișat artista

Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani, profită la maximum de timpul petrecut cu fiica ei. Recent, celebra artistă a plecat într-o călătorie la Londra, însoțită de Elena Boncea și au participat împreună la diverse evenimente. Însă, înainte de orice, artista a reușit să-și imortalizeze prezența pe străzile capitalei britanice prin câteva fotografii, purtând o ținută ce a captat atenția tuturor trecătorilor.

Cum a apărut Loredana Groza pe străzile din Londra

La fel ca de fiecare dată, Loredana Groza a impresionat cu o ținută atractivă, de culoare neagră, care a subliniat perfect silueta sa admirabilă, la care aspiră multe femei. Artista pare să ignore trecerea timpului și se află, fără îndoială, într-o perioadă foarte bună a vieții sale.

Loredana a sărbătorit recent împlinirea vârstei de 53 de ani, pe 10 iunie, și de atunci, vedeta se distrează de minune. După ce a petrecut în mare stil alături de cei apropiați, a anunțat că va face parte din distribuția celui mai recent serial de pe Antena 1, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. De asemenea, în prezent se află în Marea Britanie, savurând momente de neuitat cu fiica ei, Elena.

Odată ajunsă în Londra, Loredana avea două evenimente importante pe agenda sa: concertul lui Harry Styles și o sesiune de meditație cu Sadhguru. Însă, înainte de acestea, vedeta a profitat de ocazie pentru a-și imortaliza prezența alături de un simbol iconic al Londrei și anume acea vestită cabină telefonică roșie.

Îmbrăcată într-o cămașă neagră, legată în talie, cu decolteu adânc, și pantaloni negri cu tăietură amplă, Loredana a atras toate privirile trecătorilor. De asemenea, imagine postată în mediul online a fost foarte comentată de internauții care i-au lăsat mesaje apreciative artistei.

Loredana Groza este cunoscută pentru aparițiile sale extravagante, iar ziua ei de naștere a fost prilejul perfect pentru a organiza o petrecere grandioasă. La împlinirea vârstei de 53 de ani, artista s-a înconjurat de familie și prieteni. Cântăreața a împărtășit momentele de fericire de la petrecerea sa cu admiratorii de pe rețelele sociale.

Artista a avut o petrecere extravagantă de ziua ei de naștere

Deși a împlinit la vârsta de 53 de ani, vedeta se simte de parcă ar avea 20. Loredana Groza a organizat o sărbătoare de zile mari cu această ocazie și s-a distrat alături de prieteni într-un club exclusivist din București. Bineînțeles, apariția ei a fost una spectaculoasă, în stilul pe care l-a adoptat de-a lungul anilor.

Loredana Groza uimește de fiecare dată cu prezențele sale, fiind o fană a stilului extravagant și nu ezită să-și scoată în evidență silueta de invidiat. La petrecerea ei, ea a ales să poarte o bluză verde, semi-transparentă, pe care a legat-o în partea inferioară, evidențiind un sutien ornamentat cu pietre prețioase. Ținuta a fost completată cu o pereche de blugi cu paiete, o vestă roz din blană artificială și mai multe accesorii strălucitoare. Vedeta a fost însoțită de familie și prieteni, alături de care s-a pozat și s-a distrat copios. La petrecere a participat și fiica sa, Elena Boncea, care a atras toate privirile cu zâmbetul ei.

Citește și:
Prințul William și copiii, în noi ipostaze adorabile

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people