Lora, proiect important în carieră. Artista joacă alături de o actriță celebră din România: „A fost senzațional”

Lora a bifat o nouă reușită în cariera ei artistică.

Lora, proiect important în carieră. Artista joacă alături de o actriță celebră din România: "A fost senzațional"

Lora se numără printre artistele de succes de la noi din țară, iar recent cântăreața a împărtășit cu multă bucurie că s-a implicat într-un proiect profesional important de care este foarte mândră.

Într-un interviu acordat recent, Lora a dezvăluit că în anul 2024 publicul va avea ocazia să o vadă pe marile ecrane. Artista joacă într-un film alături de Maia Morgenstern, una dintre actrițele remarcabile din cinematografia românească, cu o carieră impresionantă. Cântăreața este foarte bucuroasă de această reușită din cariera ei profesională. Pentru Lora, nu este prima experiență de felul acesta pentru că ea a mai avut un rol și în filmul „Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună” regizat de Camelia Popa. 

„Îmi place foarte mult zona asta. Chiar am luat un casting pentru un rol important într-un film în care joc cu Maia Morgenstern, care va fi lansat și în cinematografe din martie 2024. Se întâmplă lucruri. Am avut onoarea să colaborez cu regizorul Camelia Popa, pe care am cunoscut-o la „Pup-o, mă! 2”, a declarat Lora pentru EGO.ro

În filmul care va apărea la anul, Lora joacă rolul fiicei personajului interpretat de Maia Morgenstern. Pentru artistă, a fost o onoare să joace alături de actriță, iar emoțiile și presiunile au fost pe măsură. 

„Ai emoții înainte să se dea REC, dar există o perioadă de pregătire în care intri în personaj și dacă personajul nu are el emoții în rolul lui, nu ai nici tu. Trebuie să fii persoana aia de care este nevoie în poveste. Simt presiune, da. A fost momentul în care mi s-au tăiat genunchii și pur și simplu mi s-a făcut rău de emoții. Dar a fost extraordinară. Nu am simțit nicio secundă că mă face să mă simt mică, să mă simt neimportantă. M-a făcut să mă simt extraordinar. Plus că avem o relație superbă în film, este mama mea și avem o scenă foarte grea. Dar a fost senzațional, pur și simplu m-a făcut să mă simt fata ei. M-am simțit ajutată și este minunat când un actor de nivelul ăsta, legendă, este alături de tine.”

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Lora a avut intenția încă de la o vârstă fragedă să fie actriță și se pregătea să dea admitere la o facultate din acest domeniu. Dar, cu toate acestea, altul a fost drumul artistei. 

„Cred că am avut binecuvântarea asta să am și acest talent. Am vrut să dau la actorie, m-a pregătit o actriță din Republica Moldova, atunci când aveam eu 19, dar nu s-a putut, nu aveam posibilități. Am avut o viață mai greuță așa, adică erau multe la nivel de vis, dar eu făceam pași spre visurile astea, spre îndeplinirea lor, dar nu se legau lucruri și atunci cumva m-am lăsat purtată și de viață. Unde am simțit că sunt mai multe șanse m-am concentrat acolo. Îți mănâncă mult timp și muzica, îți mănâncă mult timp și actoria pentru că trebuie să te dedici, să dai ceva la schimb: emoție, consum emoțional, timp. Cumva au venit oportunitățile astea. Mama și-a dorit mult asta. Am trecut prin atât de multe lucruri în viața încât pot accesa anumite zone, anumite stări mult mai ușor”, a mai spus Lora pentru sursa citată. 

Citește și:
Cătălin Bordea face dezvăluiri despre ziua în care fosta lui soție s-a mutat de acasă: „Cel mai greu moment a fost când…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people