Lora, dezvăluiri dureroase despre drama prin care a trecut: „A fost o luptă lungă”

Lora a vorbit despre durerea trăită după moartea mamei sale.

Lora, dezvăluiri dureroase despre drama prin care a trecut: „A fost o luptă lungă”

Lora a traversat o perioadă extraordinar de dificilă acum trei ani. Cântăreața a fost puternic afectată de acea experiență care i-a lăsat multe răni adânci în suflet și, chiar și acum, ea nu poate accepta pierderea pe care a suferit-o.

Artista în vârstă de 40 de ani este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România. Aceasta se situează în topul artiștilor consacrați, iar piesele sale sunt difuzate la toate radiourile. Încă de la o vârstă fragedă, Lora a fost nevoită să-și asume controlul asupra propriei vieți pentru a-și câștiga existența. Anii au trecut, iar artista și-a văzut visul împlinit, acela de a avea o carieră de succes.

Lora, despre pierderea mamei sale

Ionuț Ghenu, partenerul de viață al Lorei, este alături de ea și o sprijină în toate demersurile sale. Vedeta se declară împlinită și fericită în viața sa personală, însă a trecut prin multe situații dificile care i-au lăsat amprenta asupra sa. Acum trei ani, cursul vieții sale s-a schimbat radical atunci când mama ei a murit.

În anul 2020, Lora a suferit pierderea uneia dintre cele mai dragi ființe din viața ei. Mama sa a încetat din viață în urma unei lupte îndelungate cu o boală nemiloasă, cancerul la sân. Cântăreața a fost alături de mama sa în ultimii ani ai vieții, boala fiind diagnosticată încă din 2014.

„Mama mea a murit de cancer la sân. Nu treci niciodată peste asta! Nu există timp care să poată să diminueze suferința și, mai ales, dorul care te macină pe interior. Te încearcă un sentiment de neputință în fața unei astfel de boli. Pur și simplu, nu poți face nimic! A fost o luptă lungă, nedreaptă. cu cancerul. Le dau un sfat tututor femeilor să meargă din timp la medic, ca să-și facă analizele! E foarte important să înțelegeți cuvântul acesta: prevenție! Face diferența între viață și moarte!„, a declarat Lora, pentru Click!.

Au trecut trei ani de la pierderea mamei sale, iar Lora este copleșită de durere de fiecare dată când își amintește acest lucru. Cântăreața a împărtășit un mesaj plin de emoție pe platformele de socializare pe data de 26 ianuarie, exprimându-și tristețea și durerea pe care le resimte în urma pierderii celei care i-a dat viață.

„Într-o zi ne vom revedea să ne continuăm dansul, mami. 🖤 26.01.2020 a fost cea mai neagră zi din viața mea. Sunt întrebată des..cum se poate trece peste o astfel de durere? Nu se trece peste. Rămâne cu tine şi tu vei învăța să trăieşti ea. Sunt dureri care ne schimbă pentru totdeauna…în ce fel, depinde de noi. Acum, te rog, Îmbrățişează-ți părinții pentru mine. ♡”, a transmis Lora pe Instagram.

După o luptă dificilă cu boala, mama vedetei s-a stins din viață. În 2020, mama cântăreței a fost spitalizată pentru mai multe zile.

„E prima când spun asta. Mama a murit acasă cu mine și cu fratele meu și o țineam de mână. Nu era la spital, era acasă. Fratele meu este tot ce mai am din familia asta și vreau să o facem mândră”, a declarat Lora, în urmă cu ceva timp.

Citește și:
Ce emisiune inedită va prezenta Cabral în curând la PRO TV: „Nu trebuie să fac nimic. E cu joacă…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people