Lora, declarații sincere despre problema de sănătate cu care se confruntă

Lora este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România.

Lora, declarații sincere despre problema de sănătate cu care se confruntă

Lora este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România și mereu sinceră cu fanii, dezvăluindu-le constant atât momentele plăcute din viața ei, cât și cele mai puțin plăcute.

De-a lungul timpului, artista le-a vorbit despre problemele din viața personală, despre intervențiile chirurgicale la care a apelat, dar și despre modul în care reușește să se mențină în formă.

Lora a povestit în urmă cu câteva luni fanilor de pe Instagram că a trecut printr-o nouă intervenție estetică. Nu este vorba despre o operație chirurgicală, ci despre o procedură estetică care pare să fie foarte eficientă, cel puțin dacă e să o credem pe artista care nu se ferește să atingă și subiecte pe care celelalte vedete le ocolesc în mod normal.

Astfel, Lora a povestit că a mers la o clinică unde a trecut printr-o procedură de ameliorare a apectului ridurilor și liniilor fine de pe gât.

„Mezoterapie la gât. Am putut să-mi rezolv problema cu ridurile de pe gât”, a spus Lora, care a și rămas cu câteva semne de la acul folosit în cadrul terapiei, dar care s-au vindecat în scurtă vreme.

Într-un interviu acordat click.ro, artista a dezvăluit că în ultima vreme s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, dar după mai multe analize medicale a descoperit și care este cauza.

„Am descoperit recent că am o intoleranță la gluten, de care nu am știut, dar de când evit să mănânc ce nu trebuie am început să mă desumflu, căci la un moment dat nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc. Se pare că am o alergie la gluten. Completez cu suplimente lipsurile de minerale și de vitamine pe care le-am descoperit și mă simt mult mai bine!”, a declarat cântăreața pentru sursa citată.

Lora și Ionuț Ghenu au amânat din nou nunta

Lora și Ionuț Ghenu și-au încântat fanii când au anunțat că urmează să își unească destinele. Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, însă planurile de nuntă par să stea în repaus. Cei doi și-au amânat, din nou, nunta, cântăreața susținând că au avut motive întemeiate.

Fosta prezentatoare de la „Vorbește Lumea” a declarat că momentan nu își fac griji cu planurile de nuntă deoarece nu au stabilit o dată exactă. Cum ultimele evenimente au dat peste cap întreaga lume, Lora și Ionuș Ghenu au decis să mai amâne nunta pentru o perioadă când lucrurile se vor așeza mai bine.

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vreau să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora, pentru Click!

Citește și:
Anca Serea, detalii inedite despre relația cu Adrian Sînă. Cum se înțeleg cei doi, după 11 ani de când sunt împreună

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people