Lora a uimit cu ultima fotografie alături de Ionuț Ghenu. Cum au reacționat fanii: „Sarcină ușoară”

Lora a postat pe rețelele de socializare o imagine alături de Ionuț Ghenu, iar fanii au căzut imediat pe gânduri.

Lora a uimit cu ultima fotografie alături de Ionuț Ghenu. Cum au reacționat fanii: „Sarcină ușoară”

Lora și Ionuț Ghenu vor deveni părinți? Aceasta este întrebarea pe care și-au pus-o fanii artistei, după ultima postare pe care Lora a făcut-o pe rețelele sociale. Vedeta și-a surprins urmăritorii recent cu o fotografie, iar aceasta a devenit rapid virală pe internet.

Artista și partenerul ei formează unul dintre cele mai populare cupluri din lumea showbiz-ului din România. Dragostea dintre cei doi este evidentă și pare să crească cu fiecare zi care trece. Recent, Lora a făcut o postare publică pe pagina sa de Instagram, care a stârnit curiozități printre urmăritorii ei cu privire la o posibilă sarcină.

Lora i-a pus pe fani pe gânduri cu ultima sa postare

Lora este una dintre vedetele care își petrec destul de mult timp în mediul online, unde postează frecvent fotografii cu activitățile pe care le desfășoară în fiecare zi sau cu vacanțele de vis. Cu toate acestea, ultima postare făcută de vedetă i-a uimit pe fani, unii devenind curioși și în urma descrierii postate.

Artista a publicat o fotografie în care apare alături de partenerul ei, acesta îmbrățișând-o din spate, iar mâinile celor doi se întâlnesc undeva pe burtica vedetei. Acest gest i-a dus pe internauți cu gândul că vedeta ar putea fi însărcinată.

Iubi-ne-am pân’ la sfârșitul lumii şi-napoi de 7 ori! Și voi pe mine și eu pe voi dar cel mai mult… pe amândoi.„, a scris Lora pe pagina personală de Instagram.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Postarea Lorei a ajuns imediat în atenția urmăritorilor care au venit cu mai multe reacții de felicitări. Cu toate acestea, vedeta a răspuns imediat și a declarat că nu este vorba despre o sarcină, iar mesajul ei a făcut referire la dragostea celor doi și a publicului.

„Ești însărcinată?”, „Sarcină ușoară!” „Vine bebe😍?”, „Felicitări!”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani. Lora a răspuns la fiecare în parte și i-a asigurat că nu așteaptă un copil.

Citește și:
Anghel Damian, declarații neașteptate despre fosta lui parteneră, Lia Bugnar: „Ea le dă o viață, prin cuvinte, extraordinară…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people