Lora a transmis un mesaj în lacrimi pe rețelele de socializare: „Am început să urlu”

Lora a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare, fiind cu ochii în lacrimi.

Lora a transmis un mesaj în lacrimi pe rețelele de socializare: „Am început să urlu”

Lora și Ionuț Ghenu au petrecut câteva luni în Bali, unde s-au relaxat și au avut parte de energie pozitivă și experiențe de vis. Artista a declarat înainte de plecarea în vacanță că este foarte încântată de noua locația unde va sta alături de iubitul ei și este pregătită să își „reîncarce bateriile” pentru noul an. Cu toate că este tot timpul veselă și plină de viață, cântăreața a avut un moment de vulnerabilitate și a transmis un mesaj în lacrimi pe internet.

Artista este cunoscută pentru dragostea ei față de animale și a avut grijă de niște pui de pisică în timpul vacanței din Bali. Cu toate acestea, atunci când un câine din resort i-a atacat și ucis pe unii dintre aceștia, Lora a fost profund marcată. Artista a cerut disperată ajutorul celor din Bali pentru a avea grijă de pisoii rămași și a părăsit insula cu multă tristețe în suflet. Într-un video postat pe rețelele de socializare, Lora a povestit în lacrimi tot ce s-a întâmplat.

Lora, în lacrimi în ultima zi din Bali

Din păcate, ultima zi în Bali nu a fost una fericită pentru Lora. Vedeta a povestit cum seara trecută a găsit animăluțele abandonate, după ce celelalte au fost atacate. Vedeta a apelat la ajutorul unor prieteni români aflați în resort, care i-au luat pe cei rămași.

„Asta e ultima zi de Bali pentru noi, dar nu asta este vestea tristă, ci că ăștia sunt singurii puiuți care au mai rămas, că frățiorii lor… din cinci au rămas doi, înțelegeți voi. I-am găsit azi-noapte întinși pe iarbă, am căzut din picioare, am crezut că mor, am început să urlu… A intrat un câine mare și negru în resort. Sunt foarte speriați, traumatizați, i-am luat în casă, dar problema este că plec azi. Am vorbit cu prieteni români care sunt aici, care au casă și curte, să mă ajute cu ei și cu mămica lor o perioadă, așa am reușit să le găsim familie. Bine că am salvat doi, vă imaginați ce a fost aici. I-aș lua în România, numai că durează două luni actele, am înțeles, am avut grijă de ei de când erau în burtică, mi-e greu să accept ce s-a întâmplat. Cam asta e cu legea junglei”, a spus Lora, pe Instagram, cu lacrimi în ochi.

La începutul lunii ianuarie, Lora a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de vis din Bali, unde urma să locuiască trei luni alături de iubitul ei. Artista și Ionuț Ghenu s-au mutat provizoriu departe de casă pentru a profita de toate atracțiile locale și de experiențele de neuitat din Indonezia. Cu această ocazie, artista a postat pe rețelele de socializare și o fotografie, în timp ce se relaxa la o piscină.

„Bună dimineața din Bali, casa mea pentru următoarele 3 luni. Pentru persoanele sensibile la costumele de baie, acum este momentul să evitați această pagină. Dacă preferați totuși să rămâneți, bunul-simț este de preferat. O zi minunată.”, a scris vedeta pe Facebook.

Aceasta nu a fost prima experiență pentru cei doi în Bali. Cuplul a mai vizitat locul în 2020,  chiar înainte să înceapă pandemia de Covid-19. Din păcate, vacanța lor exotică se transformase într-un coșmar care părea să nu se mai termine din cauza restricțiilor de călătorie.

Citește și:
Laura Cosoi, pregătită să devină, din nou, mamă. Ce spune vedeta despre al patrulea copil: „Cosmin își dorește sigur'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people