Liviu Teodorescu și soția lui, detalii despre botezul fiicei lor, Ecaterina: „Abia așteptăm ziua evenimentului”

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, le-au dezvăluit fanilor câteva detalii despre botezul pe care îl pregătesc pentru fiica lor.

Liviu Teodorescu și soția lui, detalii despre botezul fiicei lor, Ecaterina: "Abia așteptăm ziua evenimentului"

Liviu Teodorescu și partenera lui de viață, Iulia Iacob, formează un cuplu din perioada liceului. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2021. În luna iulie a anului 2023, artistul și soția lui au devenit părinți pentru prima dată și au împreună o fetiță, pe nume Ecaterina. 

Liviu Teodorescu și soția lui au început deja să organizeze botezul fiicei lor, Ecaterina. Artistul și partenera lui au fost deja în localul unde va avea loc evenimentul și au degustat meniul de care se vor bucura ei și invitații. Într-un vlog publicat pe canalul lui de YouTube, cântărețul le-a arătat fanilor câteva cadre atât cu localul, cât și cu preparatele delicioase. 

„Astăzi vă prezentăm locația de botez pe care am găsit-o după îndelungi căutari. Urmează să facem degustarea meniului. Este o locație incredibilă, puteam să ne facem și nunta aici, dar nici nu cred că era pe atunci că locația este recent deschisă, de vreun an. Arată extraordinar, superb. Nu știu cine degustă vinurile, că eu conduc și ea alăptează, măcar să le mirosim. Le luăm la pachet. A mea nu a mâncat două zile ca să vină la degustare. Eu nu mănânc carne, dar pește da. N-am putut să degustăm și friptura pentru că va fi sub formă de live cooking. Mâncarea e super, totul e bombă, abia așteptăm ziua evenimentului”, a spus Liviu Teodorescu în clipul pe care l-a publicat pe YouTube.

În ceea ce privește preparatele, Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au degustat la antreu somon fume cu ou de prepeliță, andivă cu guacamole și roșie, piept de rață cu portocale, bușeu cu vită, foie gras cu dulceață și creveți sotați la tigaie, pe pat de salată, iar la felul principal lup de mare cu creveți, risotto, sparanghel și sos de șofran cu lime.

În seara de 1 iulie, cu o zi înainte de data la care știa soția lui Liviu Teodorescu că va naște, ea a suferit o căzătură în casă, în timp ce își desfășura activitățile obișnuite. Aceasta a marcat începutul unor ore tensionate și pline de așteptare pentru familia cântărețului. Artistul a fost în permanență alături de partenera lui. În dimineața zilei de 2 iulie, Iulia a adus-o pe lume pe Ecaterina, în ciuda circumstanțelor neașteptate și a momentelor tensionate anterioare nașterii.

Când situația a devenit alarmantă, Liviu Teodorescu și soția lui au decis să apeleze la ajutorul părinților, chemându-i acasă la ei. Îngrijorați de starea Iuliei, au luat decizia de a suna la ambulanță. Echipa medicală a transportat-o pe partenera artistului la spital pentru evaluări și tratament. La spital, situația s-a complicat din cauza unei posibile fracturi. Pentru a proteja sănătatea Iuliei și a bebelușului, medicii au luat decizia să efectueze o intervenție chirurgicală de urgență. În timpul acestei intervenții, soția lui Liviu Teodorescu a născut pe neașteptate.

„A dat cu mătura, a strâns toate alea. Intrăm în casă și pe jos era ud din varii motive. Pisicile au dărâmat apa. Ideea este că a mea, gravidă în 8 luni, alunecă și cade pe gresie la intrare. A căzut în fața mea. În momentul în care m-am prins că ceva nu e în regulă a fost când am venit să te ridic și nu puteai. Am ridicat-o, am luat-o în brațe și am urcat scările în living, am pus-o pe canapea și nu putea să se miște. (…) I-am sunat pe ai noști, le-am zis că Iulia a căzut. Nu le venea să creadă, au venit toți de urgență„, a declarat Liviu Teodorescu într-un video postat pe Youtube.

„Eu eram la spital, la Ortopedie. În momentul acela nu puteam să îmi mișc piciorul. La Ortopedie mi-au zis că suspectează o fractură. (…) Mi-au zis că trebuie să mă opereze de urgență și să nasc atunci. A fost mare șocul”, a completat Iulia Iacob, soția lui Liviu Teodorescu.

Citește și:
Florin Ristei, dezvăluiri despre Ștefan Bănică și perioada în care amândoi au făcut parte din juriul emisiunii X Factor: „Când îl vezi tot timpul aranjat…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people