Liviu Teodorescu și soția lui au devenit părinți pentru prima dată: „Fericirea pe care o simt acum este imensă”

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au devenit părinții unei fetițe.

Liviu Teodorescu și soția lui au devenit părinți pentru prima dată: "Fericirea pe care o simt acum este imensă"

Liviu Teodorescu radiază de fericire și le-a dat fanilor vestea cea mare. Soția artistului, Iulia, a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase ce deja le face viața mai frumoasă. Cântărețul a împărtășit cu internauții faptul că a devenit tată de fată și i-a transmis soției sale un mesaj emoționant.

Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima oară

Liviu Teodorescu are o carieră remarcabilă în muzică, și în 2021 a făcut pasul cel mare, căsătorindu-se cu Iulia, cu care avea o relație de 11 ani. În urmă cu puțin timp, cei doi au trăit cel mai minunat moment din viața lor, odată cu venirea pe lume a primului lor copil. Pe o platformă de socializare, acesta a dat vestea că partenera sa a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase. Liviu Teodorescu a lăudat-o pe soția sa, numind-o eroină.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

„Sunt tată! Revin mâine cu detalii. E totul bine, fericirea pe care o simt acum este imensă. Iulia, ești o eroină, credeam că o cunosc bine pe femeia de lângă mine, dar se pare că ești mult mai mult decât știam eu, sunt copleșit. A fost o zi incredibilă. Te iubesc, Doamne”, a scris Liviu Teodorescu pe Instagram.

Cu aproximativ 4 luni în urmă, Liviu Teodorescu a mărturisit că Iulia a avut o perioadă dificilă la începutul sarcinii, însă starea ei s-a îmbunătățit în timp. În ceea ce privește numele micuței lor, va fi același cu cel al străbunicii sale. Astfel, cântărețul declara în urmă cu câteva luni că pe fiica lor o va chema Ecaterina.

„Îi vorbesc, îi cânt, ne-am gândit la un nume și cred că ăsta o să rămână: Ecaterina! Bunica Iuliei purta acest nume, dar noi ne-am gândit la asta ad-hoc. Iulia a avut (n.r. – stări de greață) în prima parte a sarcinii, acum lucrurile sunt ok. Se lasă liniștea dinaintea furtunii! (…) Am avut emoții la ecografie, e totul perfect. La ultima ecografie am fost acum câteva zile, este și mai mare cu 2 cm decât ar trebui să fie un copil de vârsta ei. Din ce am văzut la ecografie, mi se pare că seamănă cu mine. Iulia zice că seamănă cu ea”, spunea Liviu Teodorescu în urmă cu câteva luni în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob și-au unit destinele în anul 2021, după o relație de 11 ani. La scurt timp după căsătorie, artistul dezvăluia că uniunea a venit ca o normalitate pentru ei, fiind doar o oficializare a relației lor de lungă durată.

Mi se părea o chestie din aia: gata, ți-ai închis… te-ai căsătorit… ești legat de calorifer, dar să știi că nu este așa. Odată ce te maturizezi ca bărbat, cred și constați că femeia de lângă tine este cea pe care o iubești, nu mai ai nevoie de altceva. Căsătoria a venit ca o chestie normală pentru noi. Nu a fost ceva ce a venit cu niște angajamente în plus față de cele pe care ni le luaserăm deja. A fost doar o oficializare, ca să zic așa, în fața prietenilor, în fața familiei. Este o chestie care putea să rămână confidențială la fel de bine, pentru noi, era același lucru”, a spus el în urmă cu ceva timp, pentru Fanatik.

Citește și:
Alina Pușcaș vorbește deschis despre ideea de a deveni mamă pentru a patra oară: „În ultimii 8-9 ani, viața mea s-a schimbat mult…’

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people