Liviu Teodorescu, gest emoționant pentru fiica sa. Cum a fost surprins artistul alături de micuță

Liviu Teodorescu a împărtășit pe rețelele de socializare un moment emoționant cu fiica sa, Ecaterina.

Liviu Teodorescu, gest emoționant pentru fiica sa. Cum a fost surprins artistul alături de micuță

Liviu Teodorescu a trăit un moment foarte emoționant alături de fiica sa. Artistul i-a cântat micuței sale, Ecaterina, și au avut parte împreună de un moment cu adevărat special. Cântărețul a împărtășit un videoclip pe contul său de Instagram, prezentând modul în care își petrece ziua de duminică.

Fiica artistului, Ecaterina, a venit pe lume în urmă cu câteva zile, iar acesta și-a luat rolul de tată foarte în serios. Astfel, Liviu Teodorescu i-a cântat fiicei sale la chitară, iar momentul emoționant a fost împărtășit cu fanii din social media. Artistul este mai fericit ca niciodată de când a devenit tatăl unei fetițe sănătoase și superbe. Artistul își dedică timp prețios alături de micuța Ecaterina și, recent, a dezvăluit fanilor cum își petrece el duminica. 

Liviu Teodorescu, moment emoționant alături de fiica sa 

Pe profilurile sale personale de pe rețelele de socializare, faimosul cântăreț a împărtășit videoclipul adorabil al acelui moment și l-a însoțit de o descriere la fel de emoționantă.

„Atmosferă de duminică❤️”, a scris Liviu Teodorescu la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Recent, Liviu Teodorescu a împărtășit cum a fost prima noapte petrecută acasă cu micuța Ecaterina. Artistul a menționat că, deși era conștient că nu vor mai dormi pentru o perioadă, experiența lui și a soției sale a fost complet diferită, iar fetița lor s-a comportat admirabil.

„Guys, prima noapte cu bebe acasă! Am auzit tot felul de previziuni sumbre… că se trezește, că nu dormi, că e ceva … că nu mai dorm de acum doi ani, trei ani, un an, nu știu cât. Băi frate, ne-am trezit de două ori. Adevărul e că ne-am culcat și târziu, dacă ne culcam mai devreme ne-am fi trezit de trei ori. Eu nu am cuvinte. Dărâmă orice avertisment pe care l-am primit. Este incredibilă, pe cuvânt. Acum, la 8 am a fost a doua oară când s-a trezit. Ne-am culcat pe la 3 am. Prima oară ne-am trezit pe la 6 si ceva, a doua oară ne-am trezit acum, la 8 am”, a povestit Liviu Teodorescu pe InstaStories.

Artistul, declarații inedite după ce a devenit tată pentru prima dată

Liviu Teodorescu se bucură din plin de viața de familie după ce a devenit tată pentru prima dată. Artistul a împărtășit cu entuziasm prima fotografie cu fiica sa pe contul personal de Instagram și a transmis un mesaj plin de emoție. Cântărețul și soția sa au ales un nume special pentru micuța lor, Ecaterina.

Sunt topit! Te iubesc, Ecaterina!”, este mesajul postat de Liviu Teodorescu, pe rețelele de socializare.

După câteva ore de la momentul în care a devenit tată pentru prima dată, Liviu Teodorescu s-a întors pe rețelele sociale pentru a-și împărtăși bucuria cu fanii săi. El le-a dezvăluit că senzația de a-și ține copilul în brațe nu poate fi comparată cu nimic altceva, nici măcar cu un succes extraordinar, un hit sau o realizare personală.

„Este cel mai tare sentiment din lume, nu există nimic care să poată să echivaleze, niciun succes personal, niciun hit. Nimic. În același timp le facem pe toate în continuare așa cum am făcut până acum, dar se pare că am găsit o motivație mai puternică”, a declarat Liviu Teodorescu, pe contul lui personal de Instagram.

Citește și:
Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people