Liviu Teodorescu, despre rolul de tată și dorința de a mai avea un copil: „Să fie băiețel…”

Liviu Teodorescu a făcut mărturisiri despre dorința de a deveni din nou tată.

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob formează un cuplu din perioada liceului. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2021, după 10 ani de relație. Artistul și partenera lui de viață au devenit părinți pentru prima dată în luna iulie a anului 2023. Soția cântărețului a născut o fetiță, pe nume Ecaterina.

Liviu Teodorescu trăiește unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lui de când s-a născut Ecaterina. Artistul adoră să își petreacă timpul cu ea și se dedică complet creșterii ei. Într-un interviu acordat recent, cântărețul a vorbit despre cum i s-a schimbat viața lui de când a venit tată și cum se vede în rolul de părinte.

„Viața de tată este una tumultuoasă și plină de satisfacții. Nu prea am cunoscut latura aia atât de obositoare, tot tăvălugul ăla de care auzisem și de care am fost atât de avertizat de toți părinții. Avem parte de un copil extraordinar de cuminte și de bun și ce să zic: îi mulțumim lui Dumnezeu, să o țină tot așa!”, a declarat Liviu Teodorescu pentru Impact.ro

În ceea ce privește planurile de a-și mări familia, Liviu Teodorescu nu a ascuns faptul că soția lui, Iulia Iacob, își dorește să mai aibă un copil. 

„Soția mea își dorește, cumva a pus așa, a dat și un termen. Își dorește în câțiva ani de zile ca să poată și ea să se recupereze cât de cât după sarcina asta. Deja nu avem o vârstă la care să putem să ne gândim că mai facem încă 5. Cred că maximum unul mai facem și aia e, dacă îl mai facem. Mi-aș dori băiețel dacă ar fi să fie vorba despre al doilea copil. Mi-aș dori să fie băiețel că sunt curios cum e și ar fi completă toată treaba, dar sincer, momentan, sunt mulțumit cu fetița pe care o am. O iubesc din suflet și e de ajuns.”

Liviu Teodorescu a mai spus și cu cine i se pare că seamănă fiica lui, Ecaterina, cel puțin până acum.

„Cred că seamănă cu amândoi. Are ochii mei, sprâncenele mele, un copil atât de mic nu are sprâncenele atât de stufoase, dar i se vede forma sprâncenelor. Și forma ochilor este de la mine. De la năsuc în jos seamănă cu mămica. E bine, e un copil foarte frumos!”, a spus Liviu Teodorescu pentru Impact.ro. 

Liviu Teodorescu a discutat recent despre dinamica din relația lui de cuplu. Cu ocazia asta, artistul a spus că între el și soția lui, Iulia Iacob, mai apar uneori și tensiuni, dar, fiind de atâția ani împreună, cu timpul au învățat cum anume să le gestioneze. 

„Nu prea ne certăm așa de des, eu sunt și o fire foarte împăcuitoare și nu suntem deloc certăreți. Și dacă se nasc discuții în contradictoriu, că se nasc, că n-ai cum, e inevitabil, se gestionează cu mult calm și cu foarte mult tact în viața noastră pentru că am învățat în atâția ani de zile de când suntem împreună să ne înțelegem unul cu altul”, a declarat Liviu Teodorescu pentru Spynews.ro.

Liviu Teodorescu a dezvăluit și secretul relației lor armonioase:

„Să accepți că persoana de lângă tine e persoana aia. Cred că ăsta e secretul longevității și cam aia e treaba”, a adăugat artistul pentru sursa citată. 

Citește și:
Ce au dezvăluit noii jurați Chefi la cuțite despre primele zile de filmare a show-ului: „Dorința arzătoare de-a excela te consumă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people