Liviu Teodorescu a împărtășit prima imagine cu fetița lui: „Sunt topit”

Liviu Teodorescu a împărtășit cu fanii prima imagine cu fiica sa și a Iuliei, Ecaterina.

Liviu Teodorescu a împărtășit prima imagine cu fetița lui: "Sunt topit"

Liviu Teodorescu este în culmea fericirii după ce a devenit tată pentru prima dată. Artistul a împărtășit prima fotografie cu fiica sa pe contul său personal de Instagram și a transmis un mesaj plin de emoție. Liviu Teodorescu și soția sa, Iulia, au ales un nume special pentru micuța lor, Ecaterina.

Liviu Teodorescu a postat o imagine cu fiica lui

Artistul și soția sa, Iulia, radiază fericire în aceste clipe, după ce au experimentat pentru prima dată bucuria de a deveni părinți. Cântărețul se simte mai împlinit ca niciodată, iar prezența micuței Ecaterina îi umple sufletul de bucurie. Liviu Teodorescu își ține în permanență urmăritorii la curent cu toate momentele importante din viața sa, iar acum a împărtășit prima fotografie cu micuța lui. Artistul a mers la maternitate, unde soția sa se află împreună cu fetița lor.

Sunt topit! Te iubesc, Ecaterina!”, este mesajul postat de Liviu Teodorescu, pe rețelele de socializare.

La câteva ore după ce a devenit tată pentru prima oară, Liviu Teodorescu a revenit pe rețelele de socializare unde le-a dezvăluit fanilor că bucuria de a-și ține copilul în brațe nu se poate compara cu nimic, nici măcar cu un succes răsunător, un hit sau o realizare personală.

Este cel mai tare sentiment din lume, nu există nimic care să poată să echivaleze, niciun succes personal, niciun hit. Nimic. În același timp le facem pe toate în continuare așa cum am făcut până acum, dar se pare că am găsit o motivație mai puternică.”, a declarat Liviu Teodorescu, pe contul lui personal de Instagram.

Artistul, primele declarații după ce a devenit tată

În urmă cu o zi, Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au trăit cel mai frumos sentiment de până acum. Cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe și perfect sănătoase, ce le-a adus toată fericirea. Anunțul a fost făcut de artist, care a scris mândru pe Instagram că a devenit tată. Ba mai mult, acesta a scris și un mesaj emoționant pentru partenera lui de viață, pe care a numit-o „eroină”.

„Sunt tată! Revin mâine cu detalii. E totul bine, fericirea pe care o simt acum este imensă. Iulia, ești o eroină, credeam că o cunosc bine pe femeia de lângă mine, dar se pare că ești mult mai mult decât știam eu, sunt copleșit. A fost o zi incredibilă. Te iubesc, Doamne”, a scris Liviu Teodorescu pe Instagram.

Familia artistului este extrem de încântată, iar tatăl lui Liviu Teodorescu a declarat că nu își pot reveni din starea de extaz.

E prima nepoțică, ne simțim extraordinar, suntem în stare de extaz, nu ne-am revenit. Ne-am trezit, mergem acasă la Liviu să facem pregătirile acasă, urmează să vină acasă în câteva zile. Toată lumea e mobilizată, toți bunicii, unchi, mătuși, ieri toți am stat cu toții la spital de dimineață până la 22:15 când a venit barza, când s-a născut. E o mare bucurie pentru familia noastră, pentru gașca noastră, să ne vină o fetiță atât de frumoasă pe lume, e cea mai frumoasă fată”, a spus tatăl lui Liviu Teodorescu pentru Spynews.ro

Citește și:
Octavia Geamănu, detalii despre problemele de sănătate. Vedeta a rămas fără auz: „Mi s-a fisurat timpanul'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people