Liviu Teodorescu a dezvăluit o imagine inedită cu soția lui, însărcinată în 4 luni

Liviu Teodorescu și soția lui vor deveni părinți pentru prima dată.

Liviu Teodorescu a dezvăluit o imagine inedită cu soția lui, însărcinată în 4 luni

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob sunt împreună din liceu. Cei doi formează un cuplu de 12 ani. În ciuda faptului că artistul este obișnuit cu lumina reflectoarelor, partenera sa este mult mai discretă.

La începutul lunii iulie 2021, Liviu Teodorescu și partenera lui, Iulia, s-au căsătorit civil, iar pe 24 iulie a avut loc cununia religioasă. Cei doi au petrecut luna de miere în Dubai, iar de atunci au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare mai multe imagini în care se poate observa cât de îndrăgostiți sunt.

Liviu Teodorescu a declarat în numeroase interviuri că el și soția lui își doresc să devină părinți și iată că dorința lor va deveni realitate. Artistul a anunțat pe rețelele de socializare că este foarte fericit pentru că soția lui este însărcinată și în curând familia lor se va mări.

Artistul a dezvăluit și imagini inedite cu soția lui, însărcinată în 4 luni, imagini în care se poate observa cu ușurință burtica de gravidă a tinerei.

„De ce nu pui filmulețul și la tine? Vrei să nu știe lumea că ești într-o relație? Vrei să te dai încă singurică. (…) Voi n-aveți idee cât m-am abținut să nu zic într-un fel sau altul, dar am vrut să ținem secret până vedem că totul este în regulă. De acum numai așa te filmez”, i-a spus Liviu Teodorescu soției sale pe Instagram.

Cum au anunțat cei doi că vor deveni părinți

Artistul a anunțat zilele trecute printr-un clip postat pe rețelele de socializare că el și soția lui urmează să devină părinți pentru prima dată.

„Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest „Azi” a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este făcut de @iulialu, care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viața 🤣 Suntem fericiți!”, a scris artistul pe Instagram.

În videoclipul respectiv, se vede cum atât Liviu, cât și soția lui sunt copleșiti de emoție și cu lacrimi în ochi, extrem de fericiți la aflarea veștii că vor deveni părinți, dar se mai pot observa și câte imagini cu ecografiile bebelușului.

Citește și:
Alina Pușcaș vorbește deschis despre ideea de a deveni mamă pentru a patra oară: „În ultimii 8-9 ani, viața mea s-a schimbat mult…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people