Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, pune capăt zvonurilor legate de despărțirea de Spike

Livia, fosta parteneră a lui Cătălin Bordea, a publicat un mesaj referitor la relația cu Spike.

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, pune capăt zvonurilor legate de despărțirea de Spike

Livia Eftimie și Paul Mărăcine, cunoscut publicului drept Spike, au fost în centrul unei mari controverse, fiind criticați intens pentru relația lor, mai ales că Spike era cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea. Deși cei doi nu au ezitat să își declare public dragostea, recent au apărut zvonuri că relația lor ar avea probleme. Acest mister a fost însă lămurit de Livia, care a publicat o imagine ce pare să clarifice situația.

Livia, imagine emoționantă alături de Spike

La începutul acestui an, Spike a confirmat că el și Livia Eftimie sunt foarte fericiți împreună. Cu toate acestea, în aprilie, Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a postat un mesaj sugerând că ar exista tensiuni în relație. Pe lângă acest mesaj, utilizatorii de social media au observat că Paul Mărăcine și-a sărbătorit ziua de naștere singur, în aceeași perioadă. Totuși, pe 8 iulie, Livia Eftimie a încheiat toate speculațiile despre o posibilă despărțire, arătând că relația lor este mai puternică.

„Iert lumea pentru că te are pe tine”, a scris Livia în dreptul fotografiei cu Spike.

Cătălin Bordea, dezvăluiri despre fosta sa soție

Căsnicia dintre Cătălin Bordea și Livia a durat 11 ani. Livia a fost cea care a inițiat divorțul, în ciuda eforturilor comediantului de a salva relația până în ultima clipă. În cele din urmă, după ce a epuizat toate încercările, actorul a realizat că nu mai există nicio șansă de împăcare și au semnat actele de divorț. La câteva luni după despărțire, Cătălin Bordea a recunoscut că apropierile dintre Livia și Spike, cel mai bun prieten al său, fuseseră, de fapt semne prevestitoare, despre care fusese avertizat de cei din jur.

Comediantul a suferit un șoc atunci când paparazzi i-au surprins sărutându-se pasional pe Livia și Spike într-o mașină. Deși a fost trădat de două dintre cele mai importante persoane din viața sa, Cătălin Bordea nu evită în mod activ să se întâlnească cu ei. Deși nu dorește să mai aibă nicio legătură cu aceștia, nu ia măsuri speciale pentru a evita întâlnirile întâmplătoare cu cei doi.

„Eu nu evit pe nimeni. Doar nu a fost să fie să ne mai întâlnim. Îmi fac treburile în mod normal. Și mă duc în aceleași locuri ca și înainte”, a spus Cătălin Bordea pentru Cancan.ro.

La împărțirea bunurilor în timpul divorțului, comediantul a ales să nu recupereze autoturismul pe care i-l dăruise soției sale. A hotărât ca Livia să păstreze mașina, continuând să plătească el ratele. Totuși, după ce a descoperit că ea și Spike aveau o relație în secret, a decis să își ia înapoi cadoul pe patru roți.

I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi”, a completat Cătălin Bordea pentru sursa menționată.

În vara anului 2023, Cătălin Bordea a confirmat faptul că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor’ de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

Citește și:
Paris Hilton, escapadă inedită în Londra împreună cu fiica ei, London

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people