Livia Eftimie, un nou mesaj după dezvăluirile despre divorțul de Cătălin Bordea: „Oamenii au văzut doar…”

Livia Eftimie a transmis un nou mesaj pe rețelele de socializare, după dezvăluirile despre divorțul de Cătălin Bordea.

Livia Eftimie, un nou mesaj după dezvăluirile despre divorțul de Cătălin Bordea: "Oamenii au văzut doar..."

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a postat recent un nou mesaj în mediul online. După ce a început să dezvăluie detalii despre divorțul lor, a fost aspru criticată de prietenii comediantului.

Livia Eftimie, un nou mesaj pe rețelele de socializare

Acum un an, Livia Eftimie a trecut printr-o perioadă foarte grea când mariajul ei cu Cătălin Bordea s-a destrămat. Deși multe aspecte ale separării lor au rămas necunoscute publicului, Livia a început recent să vorbească despre acele momente dificile. După ce relația ei cu artistul Spike a devenit cunoscută, Livia Eftimie a fost supusă unor critici dure și atacuri. Ulterior, ea a decis să își apere punctul de vedere și să clarifice ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul despărțirii de Cătălin Bordea.

Cu câteva săptămâni în urmă, Livia Eftimie a împărtășit gânduri profunde despre sentimentul de singurătate și lipsa de sprijin pe care le-a experimentat înainte și după divorț. Aceste confesiuni au oferit o perspectivă mai clară asupra suferinței și a deciziilor grele pe care a fost nevoită să le ia. Recent, ea a revenit cu un mesaj scurt, dar cu subînțeles.

„Oamenii au văzut doar alegerile pe care le-am făcut, dar nu și opțiunile pe care le-am avut”, a scris Livia Eftimie pe Instagram.

sursa: Instagram

Ce a spus despre divorțul de comediant

După ce zvonurile despre presupusa infidelitate au circulat, Livia Eftimie a decis să rupă tăcerea. Într-o postare pe Instagram, ea a vorbit despre relația lor, începută în 2012. Livia a povestit că amândoi erau oameni simpli, iar ea a ales să-l susțină pe Cătălin nu doar în carieră, ci și în viața personală. Au fost împreună timp de 11 ani, perioadă în care Livia s-a ocupat de organizarea vieții lor în cele mai mici detalii.

„Vreau să fac o scurtă poveste și apoi nu o să mai zic nimic despre asta. Asta e varianta mea, cum am trăit eu, cum am văzut eu, cum m-am simțit eu. De ce zic acum? Cred că speram să se termine până acum sau mă rog, nu mă gândeam că o să capete proporțiile care le-a căpătat și atunci am ales să tac, dar nu am ales bine (…) Povestea noastră începe în 2012 când l-am cunoscut pe Cătălin. Atunci, la început, nu aveam amândoi de niciunele. Eu stăteam în chirie în Militari, el în Drumul Taberei. El avea potențial, eu speranțe și dorință de muncă cred, munceam undeva, mi-am dat demisia că nu era ok, el a avut nevoie de cineva care să se ocupe de show-uri, eu am vrut să fac asta pentru că am vrut să mai învăț lucruri. Aveam 20 și ceva de ani, am făcut asta vreo 2-3 ani, m-am ocupat de booking pentru el, apoi au plecat de unde făceau stand-up și s-au mutat undeva doar pe partea de show-uri și aveau nevoie de cineva de încredere să fie acolo. Am zis să fiu eu dacă tot mă ocupasem de spectacole până atunci (…) M-am ocupat de tot ce ține de viața lui cumva pe tot parcursul relației noastre, l-am obligat cumva să aleagă varianta care ar fi fost bună pentru el și am făcut o treabă bună, zic eu”, a spus Livia Eftimie, pe Instagram.

Livia Eftimie a mărturisit că, pe parcursul celor 11 ani de relație, a preluat numeroase responsabilități, străduindu-se să le gestioneze cât mai bine. Cu toate acestea, eforturile ei au rămas adesea neapreciate și neascultate, ceea ce a dus la o profundă epuizare. În plus, odată cu nemulțumirea constantă, au apărut și probleme de sănătate. Livia a menționat că fostul ei soț nu a manifestat prea mult interes față de starea ei de sănătate, chiar și atunci când medicii au avertizat că situația este gravă.

Citește și:
Carmen Grebenișan și fostul ei soț nu mai păstrează legătura. Creatoarea de conținut a dezvăluit motivul: „Nu e sănătos pentru nimeni'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people