Lisa Kudrow, prima reacție despre moartea colegului ei din „Friends”, Matthew Perry: „Deși nimeni nu vrea să creadă…”

Lisa Kudrow, colega de platou a lui Matthew Perry, a oferit prima reacție în urma morții actorului.

Lisa Kudrow, prima reacție despre moartea colegului ei din "Friends", Matthew Perry: "Deși nimeni nu vrea să creadă..."

Lisa Kudrow crede că Matthew Perry, colegul ei de platou din „Friends”, ar fi putut muri din cauza medicamentelor care și-au făcut efectul în timp ce se afla în jacuzzi, susține o sursă pentru DailyMail. Moartea îndrăgitului actor a fost un șoc pentru toată lumea, iar cauza decesului său ar fi fost înecul.

Lisa Kudrow, reacție emoționantă în urma decesului lui Matthew Perry

Colega de platou a lui Perry, Lisa Kudrow, ar fi de părere că actorul a murit în urma unui amestec de medicamente care nu s-ar fi potrivit cu mediul în care se afla, a relatat o persoană apropiată de Kudrow. Matthew Perry a fost găsit fără suflare în casa sa din Los Angeles, în timp ce se afla în jacuzzi.

„Deși nimeni nu vrea să creadă că a fost vorba de medicamente – prescrise sau nu – desigur că este un gând în mintea lor. Se gândesc că trebuie să fi luat ceva care nu s-a potrivit cu apa caldă”, a declarat o sursă apropiată lui Kudrow pentru DailyMail.com.

Perry a vorbit deschis despre dependențele sale de alcool și opiacee, dar a susținut că este „curat” în cele mai recente interviuri. TMZ a relatat că în locuința sa au fost găsite medicamente antidepresive și anxiolitice eliberate pe bază de rețetă și că anchetatorii nu au găsit niciun drog ilegal.

Actrița își dorește să adopte câinele colegului său

Înecul a fost numit drept cauză probabilă a morții, deși acest lucru nu a fost confirmat, urmând ca autopsia să aibă loc în curând. Kudrow, care a interpretat-o pe Phoebe în comedia emblematică, a declarat că moartea sa la doar 54 de ani nu pare reală pentru „niciunul din gașca”, care a promis că va participa la înmormântarea sa și ar putea chiar să-i adopte câinele.

Trupul actorului a fost transportat cu targa în duba medicului legist de la ușa din față a casei sale sâmbătă seara târziu, după ce a fost găsit mort în cada sa cu hidromasaj în urma unui presupus înec. Mama lui Perry, Suzanne, și tatăl său vitreg, Keith Morrison, au fost printre primii care au sosit la locuința fiului lor din Los Angeles după ce s-a aflat vestea morții acestuia. Tatăl natural al lui Perry, actorul John Bennett Perry, în vârstă de 82 de ani, a mers și el la locuința din cartierul Pacific Palisades din oraș.

Într-o scurtă declarație făcută duminică după-amiază, familia a declarat: „Suntem cu inima frântă de pierderea tragică a fiului și fratelui nostru iubit. Matthew a adus atât de multă bucurie în lume, atât ca actor, cât și ca prieten. Voi toți ați însemnat atât de mult pentru el și apreciem toată dragostea pe care o arătați”.

Paramedicii au fost chemați la casa starului din Friends pentru o „urgență cu apă”Lisa și au ajuns la fața locului pentru a descoperi că actorul se înecase. Se crede că Perry s-ar fi înecat la câteva ore după o partidă de pickleball și, într-o variantă redactată a înregistrării audio a dispeceratului, un bărbat poate fi auzit spunând „salvare 23” și „înec”.

De asemenea, actorul se afla în posesia unui medicament prescris pentru BPOC. BPOC înseamnă boală pulmonară obstructivă cronică, iar medicamentele găsite acasă la Perry sunt folosite de obicei pentru persoanele cu emfizem sau bronșită cronică. Perry era fumător și se luptase, de asemenea, cu o dependență de alcool, precum și de opiacee, dar a susținut că era „curat” cu puțin timp înainte de moartea sa suspectă.

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people