Lionel Messi și soția sa, Antonela, imagini inedite din vacanța în Miami, alături de Luis Suarez și familia lui

Lionel Messi și soția sa, Antonela Roccuzzo, au avut parte de o după amiază de vis pe yacht în Miami, alături de Luis Suarez și familia lui.

Lionel Messi și soția sa, Antonela, imagini inedite din vacanța în Miami, alături de Luis Suarez și familia lui

Lionel Messi și soția sa, Antonela Roccuzzo, s-au relaxat într-o excursie cu iahtul în Miami, alături de Luis Suarez și familia sa, la sfârșitul săptămânii. Messi, care va rămâne pe tușă pentru o perioadă nedeterminată după ce și-a accidentat ligamentele gleznei în finala Copa America de săptămâna trecută, a purtat o gheată de protecție pe vas, în timp ce se recupera după accidentare.

Lionel Messi, vacanță de vis cu soția sa

Totuși, acest lucru nu l-a împiedicat pe căpitanul Argentinei să se bucure duminică de o zi pe mare alături de Roccuzzo, Suarez și familia coechipierului său de la Inter Miami. Antonela a postat pe Instagram o serie de fotografii de la plimbarea cu barca, alături de soția lui Suarez, Sofia, precum și de cumnata Mariana și partenerul ei.

Suarez s-a întors la Miami săptămâna trecută, după ce a participat la Copa America cu Uruguay, care a suferit o înfrângere cu 1-0 în fața Columbiei în semifinale. Messi și echipa au rezistat până la sfârșit și au învins Columbia în finală, grație golului marcat de Lautaro Martinez în prelungiri.

Fostbalistul, accident dur pe teren

Cu toate acestea, Messi a fost forțat să iasă în a doua jumătate a timpului regulamentar, după ce a suferit o accidentare gravă la gleznă. Jucătorul de 37 de ani a căzut în minutul 64 și a avut nevoie de tratament, uitându-se imediat către banca Argentinei și părăsind terenul în lacrimi.

El nu s-a alăturat coechipierilor săi la întoarcerea în Buenos Aires, unde fanii au sărbătorit cu entuziasm pe străzi. Cu toate acestea, Messi a postat pe Instagram, asigurându-i pe fani că este „bine” și mulțumindu-le pentru sprijinul lor.

„Copa America s-a încheiat și primul lucru pe care vreau să-l fac este să mulțumesc tuturor pentru mesaje și urări. Sunt bine, slavă Domnului, și sper că în curând voi putea fi din nou pe teren, bucurându-mă de ceea ce îmi place cel mai mult să fac. Sunt fericit, foarte fericit, mai ales că am atins obiectivul pe care îl aveam și Fide (Angel Di Maria) ne părăsește, dar cu o altă Cupă”, a spus el într-o declarație.

Înaintea victoriei cu Chicago Fire de sâmbătă, Messi a intrat pe teren șchiopătând, purtând gheata de protecție, în timp ce Inter Miami sărbătorea cel de-al 45-lea triumf major la Copa America. Aceste 45 de victorii includ, desigur, aducerea primului trofeu din istoria lui Inter Miami anul trecut, când i-a dus spre glorie în Cupa Ligii.

El a primit o ovație uriașă din partea mulțimii de pe Chase Stadium, unde mulți dintre cei prezenți sperau să-l vadă făcându-și magia pe teren, mai degrabă decât șchiopătând în ghete.

În timp ce Messi nu va fi pe teren, Suarez este gata să se alinieze din nou pentru Miami în deschiderea Cupa Ligii împotriva Puebla sâmbătă.

Citește și:
Momentele cumplite prin care a trecut Alexandra Ungureanu. Ce a pățit artista în avion: „Am deschis telefonul fiind pregătită să-mi iau la revedere…'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people