Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp, comentariu rar la adresa tatălui ei: „Suntem super mândri”

Lily-Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp, a adus cuvinte de laudă la adresa tatălui, după ovațiile primite la Festivalul de Film de la Cannes.

Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp, comentariu rar la adresa tatălui ei: „Suntem super mândri”

Lily-Rose Depp a împărtășit reacția ei la ovația inedită a tatălui ei, Johnny Depp, la premiera de la Cannes a filmului Jeanne Du Barry, care a avut loc cu șase zile înainte de marele debut al propriului ei serial, The Idol. Atât ea, cât și tatăl ei, și-au făcut apariția la Festivalul de Film de la Cannes, săptămâna trecută, pentru premierele proiectelor lor, tânăra actriță atrăgând toate privirile prin ținutele atent alese.

Lily Rose-Depp, mândră de apariția tatălui ei la Cannes

Deși duo-ul tată-fiică încă nu și-a făcut o apariție comună pe covorul roșu la prestigiosul eveniment, Lily-Rose și-a arătat sprijinul pentru Johnny Depp, comentând ovațiile pe care filmul său le-a primit la proiecția din 16 mai. Tânăra actriță a declarat că este fericită pentru recunoștința pe care a primit-o tatăl ei și se bucură de faptul că ambii fac parte din proiecte spectaculoase.

„Sunt super fericită pentru el. Sunt super încântată. Și este atât de grozav că reușim să facem proiecte de care suntem super mândri”, a declarat Lily-Rose, în vârstă de 23 de ani, pentru Entertainment Tonight.

Johnny Depp, care acum își petrece timpul în zona rurală a Angliei, a stârnit controverse atunci când a apărut la Cannes săptămâna trecută pentru a-și promova primul său rol important într-un film în ultimii trei ani, după procesul de defăimare foarte mediatizat împotriva fostei soții, Amber Heard, vara trecută. Jucând rolul Regelui Ludovic al XV-lea, actorul apare în film alături de Benjamin Lavernhe și Maïwenn, care a regizat, de asemenea, piesa de epocă.

În ceea ce o privește pe Lily-Rose, pe care Johnny Depp o are cu fosta parteneră, Vanessa Paradis, momentul ei important de la Cannes a dus și la o dezbatere online despre scenele sexualizate din The Idol. Creat de Sam Levinson, care a realizat și celebrul serial Euphoria și avându-l ca protagonist pe The Weeknd (Abel Tesfaye), viitoarea dramă HBO se concentrează pe starul pop Jocelyn (Lily-Rose) în timp ce se confruntă cu durerea provocată de moartea mamei sale, potrivit IndieWire.

„A fost prima dată când l-am urmărit cu un public. Dar a fost incredibil. S-a simțit ca o sărbătoare atât de frumoasă și un punct culminant a tot ceea ce am făcut împreună, dar și un fel de proces frumos care a fost în show”, a spus actrița pentru ET.

Actrița a atras privirile pe red carpet

Festivalul de la Cannes 2023 își continuă neabătut traseul, fără incidente majore, iar vedetele de la Hollywood au luat cu asalt covorul roșu al Palatului, odată cu premiera filmului Club Zero, dar și cu marea premieră a controversatului serial The Idol, în care rolurile principale sunt interpretate de Lily-Rose Depp și The Weeknd. Actrița a avut o apariție uimitoare pe red carpet, cu un look vintage Chanel văzut pentru prima dată la show-ul de toamnă/iarnă 1994.

Actrița a purtat o rochie mini neagră, fără bretele, din paietw strălucitoare și un detaliu inedit pe corset. Mănușile negre lungi, ciorapii și pantofii din satin au păstrat aspectul monocromatic, în timp ce cerceii ei pastel au adăugat o notă de culoare.

Foto: Profimedia

Citește și:
Cum arată și cât costă inelul lui Lauren Sanchez, primit de la Jeff Bezos cu ocazia logodnei cuplului?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people