Lily-Rose Depp are o nouă relație! Cine este femeia celebră din viața sa

Lily-Rose Depp a oficializat relația cu rapperița 070 Shake.

Lily-Rose Depp are o nouă relație! Cine este femeia celebră din viața sa

Lily-Rose Depp este din nou îndrăgostită! Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis a oficializat săptămâna trecută relația cu rapperița 070 Shake prin intermediul unei postări pe Instagram. Tânăra a împărtășit cu fanii săi o imagine în care se sărută pasional cu artista, pe numele său real Danielle Balbuena. În plus, aceasta a dezvăluit și că relația lor durează deja de patru luni de zile.

„4 luni alături de crush-ul meu”, a scris Lily-Rose, în vârstă de 23 de ani, deasupra fotografiei pe care a publicat-o pe Instagram Story.

În plus, și rapperița 070 Shake, în vârstă de 25 de ani, a postat pe rețelele de socializare o imagine inedită în care apare alături de Lily-Rose Depp.

Primele zvonuri conform cărora Depp și Balbuena ar forma un cuplu au apărut în luna februarie, când au fost surprinse la Săptămâna Modei de la Paris.

În luna august a anului trecut, Lily-Rose Depp a fost fotografiată de paparazzi în ipostaze romantice cu actorul Austin Butler. Cei doi  au luat cina alături de un prieten într-unul dintre cele mai faimoase restaurante londoneze. După plecarea amicului lor, Lily-Rose si Austin au fost văzuți sărutându-se și ținându-se în brațe.

La momentul respectiv, vestea că Lily și Austin formează un cuplu a suprins pe toată lumea, mai ales fiindcă fanii actriței credeau că aceasta încă este într-o relație cu Timothée Chalamet. În luna aprilie a anului trecut au apărut mai multe știri conform cărora Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp au decis să mai dea o șansă relației lor și s-au împăcat. La acea vreme, o sursă a mărturisit că „cei doi sunt super fericiți împreună. Relația lor merge foarte bine acum. Formează un cuplu foarte privat și vor să își țină relația departe de ochii lumii și ai presei. Pentru ei, aceasta este cea mai bună variantă”.

Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp au mai format un cuplu în urmă cu câțiva ani, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei The King. Ei au decis însă să pună capăt relației în aprilie 2020.

Citește și:
Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment tensionat la premiera filmului The Mother

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people