Lili Sandu, dezvăluiri sincere despre boala care i-a schimbat viața: „M-au speriat în acel moment”

Lili Sandu a vorbit deschis despre boala care i-a schimbat radical viața.

Lili Sandu, dezvăluiri sincere despre boala care i-a schimbat viața: „M-au speriat în acel moment”

Lili Sandu a vorbit despre boala care i-a schimbat enorm viața. Vedeta de la PRO TV a suferit de sindromul ovarelor polichistice, crezând în acea perioadă că nu va putea avea un copil niciodată. Prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” a oferit mai multe detalii despre diagnosticul ei și cum a reușit să treacă peste momentele dificile.

Lili Sandu, dezvăluiri despre diagnostic

Vedeta a devenit mamă după vârsta de 40 de ani, iar unii au criticat-o pentru această decizie. Cu toate acestea, puține persoane știu că la vârsta de 28 de ani, prezentatoarea TV a fost diagnosticată cu această boală și i s-a spus că nu va putea avea copii. Lili Sandu a mărturisit, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, că s-a confruntat cu o perioadă foarte grea din viața ei, fiind speriată la început.

„Am fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice. Pe vremea aia se știa ceva despre asta. Dar nu foarte multe lucruri. Ideea este că asta a dus la faptul că am fost diagnosticată cu o premenopauză. Exact la 28 de ani… Infertilitate și așa mai departe„, a povestit Lili Sandu, citată de fanatik.ro.

Lili Sandu a mărturisit că a fost foarte speriată atunci când a primit diagnosticul de la medici. Vedeta de la PRO TV a căutat diferite soluții pentru a face față bolii sale. Pentru a duce o viață normală, LilI Sandu a apelat la ajutorul nutriției și a adoptat un regim alimentar bazat pe produse vegane, eliminând lactatele din dieta sa.

„Au fost lucruri care m-au speriat în acel moment și, ulterior, am aflat că foarte multe femei, până și în ziua de astăzi, de acest sindrom al ovarelor micropolichistice. Alimentația a fost cea care m-a ajutat pe mine, cea care m-a îndrumat către nutriție. Nutriția m-a salvat. Indiferent de medicamentele și de teoriile doctorilor la vremea respectivă, faptul că am devenit vegană, că am renunțat la lactate, la lactoză, asta pe mine m-a ajutat foarte mult”, a completat Lili Sandu.

Citește și:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri despre relația lor. Cum gestionează conflictele: „Ne trece repede'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people