Lili Sandu, dezvăluiri inedite despre „Vorbește Lumea”, după plecarea Adelei Popescu: „Mi i-a lăsat așa”

Lili Sandu a vorbit sincer despre relația cu colegii ei de la emisiunea Vorbește Lumea și cum a ajutat-o contribuția Adelei Popescu.

Lili Sandu, dezvăluiri inedite despre "Vorbește Lumea", după plecarea Adelei Popescu: „Mi i-a lăsat așa”

Lili Sandu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din showbiz-ul autohton. Vedeta a acordat un interviu pentru FANATIK, în care a discutat despre experiența ei la „Vorbește lumea”, unde a preluat locul Adelei Popescu, dar și despre cariera ei muzicală și relația cu Silviu Țolu, partenerul ei deviață.

Artista și prezentatoarea de la PRO TV a dezvăluit secretul aspectului ei impecabil, având o siluetă de invidiat la vârsta de 44 de ani. Vedeta, care lucrează alături de Shurubel și Bogdan, a oferit și câteva detalii despre atmosfera de la „Vorbește Lumea” și cât de mult au ajutat-o sfaturile primite de la Adela Popescu. Artista a ținut să își exprime recunoștința față de fosta prezentatoare a emisiunii pentru că a construit echipa în care ea s-a simțit atât de bine primită încă din primele momente.

Secretul este… faptul că nu există niciun secret! Fac lucruri obișnuite și accesibile oricui. Fac sport și sunt atentă la ce și cât mănânc. Nu mă abțin de la nimic, dar niciodată nu fac abuz de mâncare. Sunt foarte activă din fire, dar mă ajută și faptul că am un copil! Faci mult mai multă mișcare când ești mămică. Nu în ultimul rând, aloc întotdeauna timp pentru îngrijirea mea. Folosesc produse cosmetice adecvate tipului meu de piele, care funcționează foarte bine.

Consider că un aspect îngrijit reprezintă întotdeauna un avantaj. Felul în care te prezinți este cartea ta de vizită. Prejudecățile au existat dintotdeauna și cu siguranță vor continua să fie prezente în toate domeniile, indiferent de persoana în discuție. Majoritatea femeilor se confruntă cu această problemă și sunt nevoite să demonstreze că nu sunt doar un chip frumos, ci mai mult decât atât, iar eu încurajez toate doamnele și domnișoarele să militeze pentru a demonstra cine sunt ele cu adevărat.„, a dezvăluit Lili Sandu pentru FANATIK.

Lili Sandu, dezvăluiri despre Adela Popescu și colegii de la „Vorbește Lumea”

În ceea ce privește relația cu colegii ei de platou, Lili Sandu are doar cuvinte frumoase la adresa lor. De asemenea, vedeta a menționat faptul că Adela Popescu merită toată recunoștința pentru echipa pe care a lăsat-o în urmă, după plecarea ei de la emisiune.

Adela a contribuit foarte mult la închegarea echipei din care fac parte acum. Ea i-a ajutat enorm pe Shuru și Bogdan să se integreze în emisiune, a fost ca o soră mai mare pentru ei, iar eu nu pot decât să îi mulțumesc pentru faptul că mi i-a lăsat așa pe mână! (râde, n. red.)

Ne înțelegem foarte bine! Formăm o super echipă și ne completăm perfect. Shuru și Bogdan m-au primit cu brațele deschise în acest proiect. Am avut parte de un sentiment plăcut de apartenență la grup încă din prima zi. Nu am simțit că trebuie să fac eforturi pentru a mă integra în echipă, nici măcar o dată! Totul a venit de la sine. În fiecare dimineață, ne distrăm și ne dăm unul altuia un boost de energie. Energia pe care o transmitem pe micile ecrane este exact aceeași pe care o avem în pauzele publicitare.

Citește și:
Ilinca Vandici, dezvăluiri despre modul în care alege să își crească și să își educe fiul: „Nu îmi doresc să am un copil răsfățat'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people