Lili Sandu, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu Silviu Țolu. Cum s-au cunoscut cei doi: „Nu înțelegeam ce se întâmplă cu mine”

Lili Sandu a povestit cum s-a cunoscut cu partenerul ei de viață, Silviu Țolu și motivul pentru care au amânat nunta.

Lili Sandu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea’ de la PRO TV formează un cuplu împreună cu Silviu Țolu, alături de care are un băiat, pe nume Thomas Jay, în vârstă de 4 ani. Cei doi s-au logodit în 2019, însă până în prezent nu au făcut pasul cel mare.

Într-un interviu acordat recent, Lili Sandu a vorbit deschis despre relația cu partenerul ei și cum s-au cunoscut cei doi.

Lili Sandu, despre cum s-a întâlnit cu Silviu Țolu

Lili Sandu a povestit cu emoție cum l-a cunoscut pe partenerul ei, Silviu Țolu. Totul a început la micul dejun, când a fost profund impresionată de privirea lui, simțind instantaneu o conexiune puternică, ca în filmele romantice. Deși a glumit inițial, spunându-și că el ar putea fi tatăl copiilor ei, relația lor a început abia după două luni, când au trecut de la prietenie la ceva mai serios. La început, Lili ezita din cauza diferenței de vârstă dintre ei, dar după o întâlnire neașteptată într-o seară, a decis să ignore părerile altora și să își urmeze inima, hotărând să-și asume relația.

„Eram la micul-dejun și când s-a întors și i-am văzut ochii ăia am zis ‘Doamneee!’. Am avut o senzație foarte ciudată. Nu înțelegeam ce se întâmplă cu mine. Am fost dată pe spate fix ca-n filmele alea romantice. În gândul meu mi-am zis: ‘El e tatăl copiilor mei’. Dar asta mi-am zis așa, în glumă. A durat cam două luni până să începem o relație. Inițial totul era în friend zone, pentru că auzisem câți ani are. (n.r. între Lili și Silviu este o diferență de 11 ani) Îmi doream să-i trimit mesaj și apoi aruncam telefonul zicându-mi: ‘Lasă-l în pace, e un copil, ești nebună la cap? Ce-o să zică lumea?’. Am ținut legătura, făceam tot felul de glume, ne povesteam diverse. Apoi ne-am întâlnit întâmplător într-o seară la Control. Eu venisem cu un prieten și el venise cu două fete. Ne-am uitat unul la altul și am hotărât să ne dăm date. Mi-am zis: ‘Gata, nu mă mai interesează ce zice lumea, its my life…'”, a declarat Lili Sandu pentru OK!Magazine.

Lili Sandu a mărturisit că ea și Silviu Țolu s-au logodit și voiau să organizeze nunta, dar pandemia le-a dat planurile peste cap de mai multe ori. În cele din urmă, au realizat că nunta, în sine, devenise o sursă de stres și au decis să nu se grăbească. Lili a subliniat că, deși nu au formalizat relația printr-un act, îl consideră deja soțul ei și îl prezintă ca atare. Pentru ea, cel mai important este copilul lor împreună.

„Da, ne-am logodit, trebuia să facem nunta și a venit pandemia. Și dacă a venit pandemia, iar am schimbat data, apoi iar ne-am răzgândit și am zis „stai un pic, că pentru mine asta e o bătaie de cap în sine oricum. Nu suntem disperați după actul ăsta. Eu consider oricum că el e soțul meu. Pe oriunde merg îl prezint ca fiind soțul meu. Avem un copil împreună, cred că asta e cel mai important, nu un act.”, a mai spus prezentatoarea TV.

Cum s-a schimbat relația lor

Într-un alt interviu acordat recent, Lili Sandu a vorbit deschis despre schimbările din relația cu partenerul ei după ce a venit pe lume băiețelul lor.

„Se schimbă mult, mai ales în primul an de maternitate. Relația trece pe locul doi-trei și nu mai ai libertatea de a petrece timp cu iubitul deoarece în fiecare zi se întâmplă câte ceva legat de copil. Nu mai ești atât de fresh, atât de doritoare să ieși la o întâlnire. Lucrurile se rezolvă ușor, ușor, trebuie timp și înțelegere din partea partenerului. Acum, abia așteptăm să lăsăm copilul la bunici pentru a fugi la un date”, a povestit prezentatoarea pentru VIVA!.

Citește și:
Coregraful lui Shiloh Jolie-Pitt, dezvăluiri surprinzătoare despre fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt: „Poate fi dificil'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people