Lili Sandu, dezvăluiri despre regulile pe care le aplică în relația cu partenerul ei, Silviu Țolu: „Sunt extrem de importante”

Lili Sandu a vorbit despre relația cu partenerul ei și cum păstrează pasiunea din viața de cuplu.

Lili Sandu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea' de la PRO TV formează un cuplu împreună cu Silviu Țolu, alături de care are un băiat, pe nume Thomas Jay, în vârstă de 4 ani. Cei doi s-au logodit în 2019, însă până în prezent nu au făcut pasul cel mare.

Ce reguli respectă cei doi în relația de cuplu

Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea a vorbit despre relația cu partenerul ei și cum păstrează pasiunea din viața de cuplu.

„Am avut o vacanță cu Thomas și cu bunicii și una doar eu cu Silviu. Cu Thomas am mers în Bulgaria, iar cu Silviu în Mykonos. Primele două zile fără Thomas sunt perfecte, mă relaxez, după care încep: mama, ce a mâncat Thomas, la ce oră s-a culcat, să-l dai cu spray de țânțari. E greu”, a povestit Lili Sandu, pentru CANCAN.RO.

Lili Sandu a declarat că momentele în doi contează foarte mult și a realizat acest lucru în special după ce s-a născut fiul lor.

„Contează foarte mult aceste momente petrecute în doi, înainte, la începutul maternității, nu știam, dar sunt totul! Înainte de copil, am fost doar noi doi și ne-a fost dor de momentele în care eram doar noi doi. Nu neg că și atunci când mergem cu Thomas ne distrăm, dar sunt extrem de importante și aceste momente de cuplu”, a adăugat prezentatoarea TV pentru sursa citată.

Cum s-a schimbat relația dintre Lili Sandu și Silviu Țolu după ce au devenit părinți

Într-un interviu acordat recent, Lili Sandu a vorbit deschis despre schimbările din relația cu partenerul ei după ce a venit pe lume băiețelul lor.

„Se schimbă mult, mai ales în primul an de maternitate. Relația trece pe locul doi-trei și nu mai ai libertatea de a petrece timp cu iubitul deoarece în fiecare zi se întâmplă câte ceva legat de copil. Nu mai ești atât de fresh, atât de doritoare să ieși la o întâlnire. Lucrurile se rezolvă ușor, ușor, trebuie timp și înțelegere din partea partenerului. Acum, abia așteptăm să lăsăm copilul la bunici pentru a fugi la un date”, a povestit prezentatoarea pentru VIVA!.

Lili Sandu a suferit de depresie post-natală, însă mărturisește că este recunoscătoare partenerului ei pentru că i-a fost alături în acea perioadă dificilă.

„Am simțit asta, au fost niște ciudățenii: uneori, voiam timp pentru mine, dar nu îmi puteam lăsa copilul din brațe. M-a răvășit această perioadă. Sunt genul de mamă panicată: dacă face febră și trece peste 38.5, e grav. Altfel, sunt destul de cool cu Thomas, nu sunt nici foarte restrictivă, dar nici permisivă. Cu siguranță, Silviu a simțit stările, m-a ajutat că a fost acolo pentru mine”, a mai spus ea pentru sursa citată.

În ceea ce îl privește pe tatăl copilului ei, Lili Sandu are numai cuvinte bune de spus la adresa acestuia.

„Cu siguranță este cel mai bun tată pe care-l putea avea fiul meu. Mă completează foarte mult în zona de parenting, când simt că nu mai știu ce să fac, este foarte calm și așezat, și-mi povestește ce a ascultat într-un podcast. Și vedem ce concluzii putem trage. Este tatăl pe care nici dacă-l visam nu putea fi atât de bun cum este el”, a mai declarat prezentatoarea.

Citește și:
Coregraful lui Shiloh Jolie-Pitt, dezvăluiri surprinzătoare despre fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt: „Poate fi dificil'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people