Lili Sandu, despre momentele dificile din relația cu partenerul ei, Silviu Țolu: „Nu mi-a fost frică că l-aș putea pierde”

Lili Sandu a vorbit deschis despre clipele grele pe care le-a întâmpinat în relația cu Silviu Țolu.

Lili Sandu, despre momentele dificile din relația cu partenerul ei, Silviu Țolu: "Nu mi-a fost frică că l-aș putea pierde"

Lili Sandu formează un cuplu alături de Silviu Țolu. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV formează și partenerul ei au împreună un băiat, pe nume Thomas Jay.

Lili Sandu nu a ascuns până acum faptul că a trecut și printr-o serie de momente mai puțin plăcute în relația cu Silviu Țolu. Amândoi au reușit în cele din urmă să gestioneze acele clipe și să învețe de pe urma lor. 

„Toți oamenii au parte de tot felul de greutăți în viață, iar într-o familie greutățile lui devin și greutățile ei și invers. Însă eu și Silviu am știut întotdeauna cum să trecem peste momentele dificile, situațiile de criză sau clipele mai puțin fericite. Niciodată nu mi-a fost frică că l-aș putea pierde pe Silviu. Mereu am știut să gestionăm momentele dure și să ne aducem aminte că suntem o echipă, nu doi adversari. Ne putem baza unul pe celălalt, indiferent de gravitatea situației”, a declarat Lili Sandu pentru VIVA!

În ceea ce privește momentele romantice din cuplu, Lili Sandu a mărturisit că ea și partenerul ei acordă multă atenție acestor aspecte. 

„Sincer, cred că suntem la fel de romantici. Ne place să fim atenți la nevoile și dorințele celuilalt, să ne răsfățăm, să ne facem surprize plăcute unul altuia și să ne reamintim cât de mult ne iubim și însemnăm unul pentru celălalt ori de câte ori avem ocazia. Deși adorăm să ne petrecem timpul în trei, apreciem o escapadă romantică, o plimbare prin parc, un film urmărit împreună, pe canapea. O surpriză inedită a fost cea pe care Silviu mi-a făcut-o de ziua mea de naștere, când m-a dus în locul în care am avut prima noastră întâlnire. Imediat cum am terminat live-ul de la „Vorbește Lumea”, am fugit către aeroport… și duși am fost!”

Lili Sandu a mai spus și ce apreciază la partenerul ei de viață. 

„Este un om foarte bun, sufletist, iubitor. Se poartă exemplar cu mine și cu TJ. Relația pe care și-o formează cu fiul său mă impresionează. Sunt atât de apropiați și îmi este extrem de drag de ei. Este un bărbat inteligent, rațional, matur și cu picioarele pe pământ. În multe dintre cazuri, este mai matur și mai calculat decât mine”, a mai spus Lili Sandu pentru VIVA!

Lili Sandu a vorbit cu diverse ocazii despre momentele mai puțin plăcute pe care le-a întâmpinat în relația cu Silviu Țolu, dar și după ce au devenit părinți, fiind o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional pentru amândoi. Recent, prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV a dezvăluit că ea și partenerul ei au avut discuții referitoare la o posibilă despărțire.

„Nu era o despărțire pe care noi ne-o doream. Nu ne-am dorit niciodată lucrul ăsta. Erau chestii de moment”, a declarat Lili Sandu la Fresh by Unica. „În momentul în care ne-am dorit să concepem acest copil, a fost o perioadă destul de dură pentru noi sufletește, emoțional vorbind. Atunci am avut așa niște discuții.”

Acum, Lili Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu extrem de solid și au o familie armonioasă împreună.

„Ne iubim foarte mult și relația noastră s-a consolidat din ce în ce mai mult în timpul acestor 8 ani. Ne-am simți lipsa. E în ADN cumva relația. N-avem cum să renunțăm vreunul din noi la ea, mai ales acum cu Thomas”, a adăugat Lili Sandu pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Alina Eremia s-a logodit după 8 ani de relație! Cum arată inelul primit de la iubitul ei, Edi Barbu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people