Lili Sandu, complet naturală și fără machiaj. Ce mesaj a transmis artista: „Reality check”

Lili Sandu a postat o imagine în care apare complet naturală și fără filtre.

Lili Sandu, în vârstă de 45 de ani, a hotărât să își arate tenul natural, fără machiaj, fanilor săi. Prezentatoarea TV, cunoscută pentru aparițiile sale glam, a postat o fotografie în care apare complet naturală, surprinzându-și plăcut admiratorii.

Lili Sandu, complet naturală pe Instagram

Lili Sandu și-a obișnuit urmăritorii cu apariții bine aranjate, purtând ținute elegante și machiaj discret. Cu toate că a preferat întotdeauna un look simplu și natural, vedeta emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV nu s-a afișat până acum în public fără machiaj.

„Reality check!” este textul care a însoțit poza postată de Lili Sandu pe Instagram, în care apare fără machiaj. Ea a subliniat că fotografia a fost realizată fără a utiliza niciun filtru.

Admiratorii artistei i-au transmis felicitări pentru faptul că s-a arătat așa cum este în mod natural, aducându-i numeroase aprecieri.

„Cât ești de frumoasă atât de naturală”, „Pur și simplu superbă”, „Lili, ești mult mai deosebită fără filtre, machiaj, toate cele”, „Ești superbă”, „Minunată”, „Frumoasă foc”, sunt doar câteva din complimentele primite de Lili Sandu de la internauți.

Lili Sandu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV formează un cuplu împreună cu Silviu Țolu, alături de care are un băiat, pe nume Thomas Jay, în vârstă de 4 ani. Cei doi s-au logodit în 2019, însă până în prezent nu au făcut pasul cel mare.

Artista a împlinit 45 de ani

Lili Sandu a împlinit 45 de ani și cu această ocazie a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare un video special, dar și un mesaj emoționant.

„Sunt mândră de tine, ai tot ce ți-ai dorit vreodată… o familie
Acum 10 ani, azi, locuiam în Los Angeles… mi-am facut ziua de naștere la Chateau Marmont, unul dintre locurile mele preferate.. la un moment dat îmi amintesc cum prietenii strigau maaake a wiiish, make a wiiish, iar eu cu un redvelvet cupcake cu o mică lumânărică într-o mână am închis ochii și mi-am spus: Doamne, sunt pregătită, tot ce îmi doresc este să îmi întemeiez o familie. După un an l-am cunoscut pe Silviu, m-am mutat înapoi în România și restul is just a beautiful history…
Ps: Vârsta e doar un număr! Nu lăsați pe nimeni să vă spulbere visele!
Pss: Ascultând acum melodia de pe fundal mi-au dat lacrimile! Uffff bye bye 44 Hello Perimenopause?!?!”, a fost mesajul transmis de Lili Sandu.

Silviu Țolu, partenerul lui Lili Sandu, a răspuns la clipul postat de prezentatoare, cu un mesaj emoționant.

„La mulți ani, amore mio (n.red. dragostea mea). Sunt atât de mândru de tine. Te iubim”, i-a spus Silviu iubitei lui, iar răspunsul acesteia a venit imediat: „Iubituleeee! Mulțumesc mult, vă iubesc”.

După mai bine de 9 ani de relație, Lili Sandu este profund îndrăgostită de partenerul său de viață, Silviu Țolu. Cuplul este binecuvântat cu un băiețel adorabil, pe nume Thomas Jay, în vârstă de 4 ani, și găsesc timp suficient pentru a petrece împreună, fără să își neglijeze relația de cuplu.

Deși există o diferență de vârstă de 12 ani între Lili Sandu și Silviu Țolu, relația lor s-a consolidat pe parcursul a 9 ani și au devenit și mai fericiți odată ce au devenit părinții micuțului Thomas Jay. Prezentatoarea TV de la Pro TV a oferit mai multe detalii despre secretul fericirii lor și cum reușesc să păstreze armonia în cuplul lor.

Citește și:
Coregraful lui Shiloh Jolie-Pitt, dezvăluiri surprinzătoare despre fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt: „Poate fi dificil'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people