Lili Sandu a trecut prin momente dificile. Mama vedetei a fost internată în spital: „Recuperarea va fi de lungă durată”

Lili Sandu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă mama ei în această perioadă.

Lili Sandu a trecut prin momente dificile. Mama vedetei a fost internată în spital: "Recuperarea va fi de lungă durată"

Lili Sandu a vorbit deschis despre momentele grele prin care trece în această perioadă. Mama vedetei se confruntă cu probleme grave de sănătate și este internată în spital. 

Lili Sandu a făcut o serie de declarații despre problemele de sănătate pe care le are mama ei. Aceasta a fost internată în spital, la Institutul „Matei Balş” din Capitală, fiind infectată cu COVID-19. Acolo, mama vedetei a aflat de un alt diagnostic de care suferă, fiind vorba despre poliradiculonevrita acută. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV a povestit despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat mama ei.

„Sâmbătă seară în brațele mamei mele, locul ăsta magic care întotdeauna îmi alină sufletul. L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni și lacrimi.. multe lacrimi, să nu mi-l ia. Acum 2 săptămâni nenorocitul ăsta de coronavirus mi-a îmbolnăvit mama paralizându-i picioarele. Am internat-o de urgență la Matei Balș iar diagnosticul a fost poliradiculonevrita acută o boală neurologică asociată cu infecția acestui virus. În primă fază această boală poate provoca și paralizia mușchilor respiratori Iar dacă se întâmplă asta pacientul trebuie intubat și ajutat să respire mecanic. Pe noi ne-a ajutat Dumnezeu să nu trecem și prin așa ceva dar vă spun sincer că zilele acelea, cât încă era în situația critică, m-au dărâmat atât de tare încât cu greu mă adunam să fiu bine pentru Tomi sau să prezint emisiunea.”

În continuare, Lili Sandu a vorbit despre cum se simte acum mama ei. Aceasta este internată în prezent la Spitalul Colentina și, conform declarațiilor făcute de prezentatoarea TV, procesul de recuperare va fi unul de lungă durată. Vedeta a încercat să ascundă cât de mult suferă în fața telespectatorilor, pentru a putea prezenta în continuare emisiunea „Vorbește Lumea”, dar și în fața fiului ei, Thomas Jay.

„Știu, mă vedeați râzând… dar inima mea era ruptă în bucăți de durere. Le mulțumesc din suflet doctorilor că au fost ca niște îngeri păzitori care mi-au dat încredere că totul o să fie bine. M-am simțit atât de neputincioasă să-i alin durerile groaznice prin care a trecut și parcă aveam momente când le simțeam și eu, că doar avem aceeași inimă.. Dar astăzi am plecat de la ea zâmbind.. Tratamentul își face bine efectul, acum este internată la Spitalul Colentina, durerile au mai dispărut și chiar dacă recuperarea va fi de lungă durată știu că rugăciunile mele o vor aduce acasă”, a fost mesajul transmis de Lili Sandu pe contul ei personal de Instagram. 

De asemenea, Lili Sandu a mai spus că se simte copleșită de mesajele numeroase pe care le-a primit după ce a povestit despre problemele de sănătate cu care se confruntă mama ei. Prezentatoarea TV le-a mulțumit urmăritorilor pentru gândurile bune transmise în această perioadă extrem de dificilă. 

„Efectiv sunt copleșită de toate mesajele primite de la voi. Nu m-am așteptat. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și îmi doresc să se întoarcă toate rugăciunile și către voi. Vă iubesc.”

Foto: Instagram

Citește și:
Cum a reacționat Gina Pistol la anunțul că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu părăsesc Chefi la Cuțite: „Îmi cer scuze, dar…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people