Lili Reinhart a dezvăluit că a fost diagnosticată cu alopecie

Actrița din serialul Riverdale a dezvăluit pe TikTok că fost diagnosticată recent cu alopecie.

Lili Reinhart a dezvăluit că a fost diagnosticată cu alopecie

Lili Reinhart a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că a fost diagnosticată cu alopecie. Actrița, în vârstă de 27 de ani, a postat un clip video pe TikTok în care o putem vedea făcând un tratament pentru scalp cu lumină roșie. De asemenea, vedeta din Riverdale a împărtășit că „a fost diagnosticată cu alopecie în mijlocul unui episod depresiv major”.

„Sunt împinsă dincolo de limitele pe care o persoană ar trebui să le îndure”, spune Reinhart în clipul video, folosind un audio de pe TikTok.

„Terapia cu lumină roșie este mai nou cel mai bun prieten al meu #alopecie #sănătatemintală”, a scris Lili în descrierea postării.

Terapia cu lumină roșie este un tratament recomandat în cazul diferitelor afecțiuni ale pielii, fiind, de asemenea, folosită pentru a promova creșterea părului.

Fanii au apreciat onestitatea lui Lili, lăsându-i o mulțime de comentarii încurajatoare.

„Îți mulțumesc că îți folosești platforma pentru a face cunoscută această afecțiune. Am alopecie, iar sănătatea și depresia o înrăutățesc. Trimit dragoste”, a scris o persoană, în timp ce un alt urmăritor a adăugat: „Îmi pare atât de rău că treci prin asta! Am avut alopecie în ultimii 2 ani și știu prea bine cum se simte. Îmbrățișări pentru tine”.

@lilireinhart Red light therapy is my new best friend. #alopecia #mentalhealth ♬ original sound – Sam Huberty

Alopecia areata este o afecțiune autoimună în care sistemul imunitar atacă foliculii de păr, provocând căderea părului. În general, afecțiunea afectează zona capului, însă uneori poate duce și la pierderea sprâncenelor, a genelor sau a părului de pe corp.

În urmă cu câțiva ani, Lili Reinhart și-a arătat suportul față de comunitatea LGBTQ+ dezvăluind că este bisexuală.

Deși nu am mai făcut acest anunț public sunt o femeie bisexuală mândră”, a scris aceasta pe Instagram Stories.

Anunțul a venit la scurt timp după ce Lili s-a despărțit de Cole Sprouse, colegul său din serialul Riverdale. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului în 2017 și au început și o relație în afara platourilor. Atât Cole, cât și Lili au fost foarte implicați în relație, însă și-au dorit să o păstreze privată. Inițial, au circulat  mai multe zvonuri conform cărora  Sprouse ar fi înșelat-o pe actriță, însă Lili i-a sărit în apărare, infirmând acest lucru.

Citește și:
Selena Gomez, mesaj puternic despre iubirea de sine și body shaming: „Uneori uit că e OK să fiu eu'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people