Lidia Buble, schimbare inedită de look. Cum arată acum artista

Lidia Buble a apelat la o schimbare inedită de look. Cum arată acum artista și cum au reacționat fanii?

Lidia Buble, schimbare inedită de look. Cum arată acum artista

Lidia Buble este adepta schimbărilor de look și nu îi este deloc teamă să experimenteze diverse zone stilistice. Artista și-a surprins fanii cu o nouă transformare, iar reacțiile din partea lor nu au întârziat să apară. 

Pe contul personal de Instagram, Lidia Buble le-a împărtășit urmăritorilor un video prin care le arată schimbarea inedită de look la care a apelat. Artista s-a vopsit într-o nuanță de roșcat cupru și este încântată de această transformare. 

„O nouă eră”, a transmis Lidia Buble pe Instagram, alături de clipul în care le prezintă fanilor noul ei look.

Așa cum era de așteptat, la scurt timp au apărut și comentariile fanilor. Părerile au fost împărțite, iar în timp ce unele persoane au complimentat-o pentru look-ul ei, alții spun că îi stătea mult mai bine cum era vopsită înainte. „Nuuuuu😢 de ce? 🙈🙉Te vreau blondă înapoi!”, „Nuuu…șaten era foarte frumi”, „Yaaasss ADOOOR culoarea”, „Frumoasă ca întotdeauna”, „Ești superbă. Îți vine divin culoarea asta”, „Superbă nuanța părului!”, „Îți stă foarte bine culoarea”, „Bun venit în clubul roșcatelor”, „Uau, ce fain îți stă roșcată, te prinde de minune culoarea”, sunt o parte dintre comentariile pe care le-a primit Lidia Buble pe Instagram. 

Într-un interviu acordat recent, Lidia Buble a vorbit despre cum percepe reacțiile negative din online și criticile cu care se confruntă aproape în fiecare zi.

„Am primit foarte multe mesaje de-a lungul timpului, în care femeile mă întrebau cum reușesc să am atâta încredere în mine, cu toate că aproape de fiecare dată primesc mesaje răutăcioase în care mi se spune ori că am un nas prea mare, ori că sunt prea slabă”, a declarat Lidia Buble într-un interviu acordat Wowbiz.ro.

Lidia Buble a mai spus cum se raportează ea la ideea de frumusețe. Cântăreața a mărturisit că nu ia în calcul vreo operație estetică deoarece se simte foarte bine în pielea ei și încurajează toate femeile să mizeze pe naturalețe.

„Nu sunt nici pe departe o femeie frumoasă sau perfectă, dar consider că reușim să ne facem și mai plăcute în momentul în care frumusețea vine din interior, empatie, dragoste față de semenii noștri. Nu mi-aș dori să schimb absolut nimic la mine, sunt mulțumită de mine exact așa cum sunt. Niciodată nu am avut vreun complex sau vreo frustrare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în primul rând că mi-a dat multă sănătate să le pot face pe toate. Mai departe, bineînțeles că încerc să fac sport, să mănânc cât mai sănătos, să mă aranjez de fiecare dată când ies din casă. Asta le încurajez și pe femeile care mă urmăresc, dar să încerc să schimb vreo trăsătură, nu. E foarte bine natural, rămâneți naturale fetelor că așa e cel mai bine. Din păcate spun că în ultima perioadă, naturalețea este pe cale de dispariție. Credeți-mă! Păstrați-vă naturale, că în curând o să fiți rare și sunt convinsă 100% că bărbații apreciază mult mai mult o femeie naturală.”, a mărturisit Lidia Buble pentru sursa citată.

Citește și:
Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, detalii neștiute despre relația lor: „Suntem într-o dragoste continuă'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people