Lidia Buble, reacție inedită după ce sora ei mai mică a fost cerută în căsătorie: „O să vă scot ochii pe viață”

Lidia Buble a reacționat neașteptat în momentul în care a aflat că sora ei mai mică, Lorena, a fost cerută în căsătorie.

Lidia Buble, reacție inedită după ce sora ei mai mică a fost cerută în căsătorie: "O să vă scot ochii pe viață"

Lidia Buble este o familistă convinsă și își iubește surorile mai mult decât orice. Recent, artista a primit vestea că Lorena, sora ei mai mică, a fost cerută în căsătorie, iar reacția ei a fost una complet neașteptată. Momentul a fost surprins pe rețelele de socilizare, unde internauții s-au amuzat copios.

Lidia Buble, reacție neașteptată după ce sora ei s-a logodit

La vârsta de 22 de ani, Lorena a răspuns afirmativ cererii în căsătorie a partenerului său și se pregătește acum pentru marele eveniment, inclusiv pentru plecarea din casa familiei. Această veste a fost primită cu entuziasm de majoritatea membrilor familiei, cu excepția Lidiei Buble. Aceasta a dezvăluit, în glumă, că avea planuri mari alături de Lorena și Diana, visând ca niciuna dintre ele să nu se căsătorească și să rămână împreună, trăind fericite în aceeași locuință, doar ele.

sursa: Instagram

„M-ai lăsat singură la necaz… Te măriți și tu! Cum rămâne cu planurile alea, că nu ne mărităm niciodată?', a scris Lidia Buble, în glumă, pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu sora sa și viitorul ei soț.

După reacția oferită de artistă, a urmat o conversație între ea și Diana, cealaltă soră, plină de ironie și amuzament. Artista a recurs la aparente „amenințări”, subliniind că, în ciuda așteptărilor tuturor de a o vedea singură, realitatea este diferită, deoarece are un plan neașteptat.

Lidia Buble a declarat că, în urma deciziei surorilor sale de a se căsători și a pleca de acasă, își îndreaptă acum speranțele către nepoatele sale, care, în opinia ei, nu o vor lăsa singură atunci când vor crește. Pe lângă așa zisa teamă de singurătate, Lidia Buble este de asemenea îngrijorată de faptul că nu mai poate economisi bani așa cum intenționa inițial, fiind acum nevoită să cheltuie o sumă considerabilă pentru cadoul de nuntă.

„Rămâi ultima nemăritată!”, a tachinat-o  sora ei, Diana.

„Râzi de mine sau ce? Dă-vă-ncolo! De acum încolo, vedeți că o să vă scot ochii pe viață! Acum câțiva ani, înainte de nunta ta, ce jurăminte arzătoare făceam noi, că nu ne mărităm niciodată? Ce planuri mărețe am avut noi… Că o să stăm toate trei în casă, să ne distrăm… M-ați părăsit, m-ați aruncat așa, ca pe o măsea stricată! Acum și Lori se duce… Lasă că rămân eu fata bătrână! Lasă, tu crezi că n-am eu plan de rezervă? Acum am nepoatele, în ele îmi pun baza! Acum îmi luați și banii! Ziceam că pun și eu la saltea, acum trebuie să pun în plic! Lasă că plec eu în străinezia cu nepoatele!”, a continuat Lidia Buble.

Ce declara artista despre căsătorie

Lidia Buble aduce noi clarificări după ce a afirmat că se vede mireasă în viitorul apropiat. Cu doar câteva săptămâni în urmă, artista susținea că este deschisă la ideea de a se căsători. Cu toate acestea, se pare că și-a schimbat părerea cu privire la acest aspect, deoarece, în declarațiile sale recente, a subliniat că nu are planuri de căsătorie și, dimpotrivă, se concentrează pe numeroasele sale proiecte profesionale.

Să mă mărit? Tu vrei să scapi de mine? Nu am planuri de căsătorie, tu știi că eu sunt foarte sinceră. Nici nu-mi permit să mint că instant îmi crește nasul ăsta și mai mare decât e, deci planuri de căsătorie nu sunt, deocamdată.”, a spus Lidia Buble pentru Cancan.

Citește și:
Alina Pușcaș, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată pentru a patra oară: „Am recurs la asta'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people