Lidia Buble, mărturisiri neașteptate despre relația cu partenerul ei, Horațiu Nicolau: „El deja le știe pe toate”

Lidia Buble a vorbit despre relația cu partenerul ei, Horațiu Nicolau.

În ultimii ani, Lidia Buble și-a păstrat viața personală departe de ochii publicului. Cântăreața a preferat, în schimb, să împărtășească cu fanii detalii ce țin de proiectele din cariera ei muzicală.

În ceea ce privește viața ei amoroasă, Lidia Buble trăiește o poveste de dragoste cu Horațiu Nicolau. Artista și omul de afaceri în vârstă de 62 de ani formează un cuplu discret, însă, cu mai multe ocazii, au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. 

Recent, Lidia Buble a vorbit despre viața personală, dar și despre calitățile pe care le caută într-o relație.

„Sunt trei lucruri de care eu țin cont foarte mult atunci când vine vorba de o relație. Trebuie să existe respect, comunicare și, cel mai important, iubire necondiționată. Iubirea este cheia tuturor problemelor”, a spus Lidia Buble pentru cancan.ro

În cazul relației pe care o are cu partenerul ei, Horațiu Nicolau, Lidia Buble a spus că între ei există o comunicare pe toate planurile, astfel că omul de afaceri vine în întâmpinarea artistei atunci când are o problemă. 

„Nici nu trebuie să-i spun când am ceva. Este de ajuns să mă uit la el. E de ajuns o singură privire și știe tot. Dar da, comunic mult. Este important să comunicăm, să știm ce ne dorim, ce ne place. El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic.”

De asemenea, Lidia Buble a mai făcut mărturisiri despre dorința ei de a deveni mamă. 

 „Nu unul, mai mulți. Îmi doresc copii, dar sunt de modă mai veche. Mai întâi trebuie să existe o căsătorie, apoi să vină pruncii ca pe bandă rulantă că fac față”, a adăugat Lidia Buble pentru sursa citată anterior. 

Într-un interviu acordat recent, Lidia Buble a făcut dezvăluiri despre relația cu partenerul ei de cuplu.

„E important să fii creativ, să știi să-ți surprinzi partenerul de viață, să spargi bariere. Eu zic că-s iubibilă. Cred că sunt foarte ușor de iubit pentru că eu ofer foarte mult și fără limite. Asta uneori m-a ajutat, dar cred că de cele mai multe ori nu. Însă am ales să nu mă schimb pentru nimeni. Vreau să fiu așa cum sunt. Sunt foarte multe discuții pe care Dumnezeu le aude și face în așa fel încât să elimine acei oameni din viețile noastre. Mă las în brațele lui să facă el ce-o vrea”, a declarat Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Artista se declară norocoasă să aibă alături un partener care o sprijină și o înțelege.

„Sunt binecuvântată să am lângă mine un om care mă susține în totalitate și care îmi înțelege foarte bine partea artistică. Eu cred că dragostea n-are limite. Nu ține cont de religie, de naționalitate, nu ține cont de absolut nimic. Când iubești cu adevărat, iubești, e simplu. Simți în tot corpul tău. Nu, nu cred că are vârstă (n.red.: dragostea)”, a mărturisit Lidia Buble pentru sursa citată.

Citește și:
Ce regrete are Alexandra Stan privind viața ei amoroasă: „Nu voi mai face greșeala de a ignora propriile mele nevoi și limite

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people